Schetsontwerp grafsteen met harten

Schetsontwerp grafsteen met harten foto 1
Eenvoudige vormen met subtiele, sierlijke details, maken dit tot een hartverwarmend monument.

Een groot hart als 8 centimeter dikke letterplaat, bestaande uit meerdere oppervlaktestructuren en hartvormen. Deze grafsteen met harten is gemaa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 12241
Artikelnummer 12543
Collectie Hartvormige lettersteen
Diverse tags Hart - lettersteen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Hart
Materiaal Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Hartvormige lettersteen

Productomschrijving

Eenvoudige vormen met subtiele, sierlijke details, maken dit tot een hartverwarmend monument.

Een groot hart als 8 centimeter dikke letterplaat, bestaande uit meerdere oppervlaktestructuren en hartvormen. Deze grafsteen met harten is gemaakt van natuursteen. Het liggende gedeelte bedekt de gehele grafzerk en is vooral voorzien van strakke rechte lijnen. Voor het sierlijke effect is het uiteinde van de dekplaat licht gebogen en is op de dekplaat een kleine bloemsparing gemaakt in de vorm van een hart. Net als in het staande gedeelte is ook hierbij een klein oppervlakte voorzien van een ruwere structuur.

De schoonheid zit vaak in de eenvoud. Door de subtiele variatie in oppervlaktestructuren en de terugkerende hartvormen is dit monument zowel eenvoudig als speels.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.