Stijlvol zwart gedenkteken met foto

Stijlvol zwart gedenkteken met foto foto 1
Zwart natuursteen met een diepe glans geeft een gedenkteken altijd een stijlvolle uitstraling. Door een foto toe te voegen wordt het gedenkteken ook persoonlijk. De lijnen in dit gedenkteken zijn bovendien eenvoudig en recht gehouden, zodat de aandacht... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 27291
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Zwart
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Fotoartikel, Split
Staande deel Natuursteen, Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Zwart natuursteen met een diepe glans geeft een gedenkteken altijd een stijlvolle uitstraling. Door een foto toe te voegen wordt het gedenkteken ook persoonlijk. De lijnen in dit gedenkteken zijn bovendien eenvoudig en recht gehouden, zodat de aandacht uitgaat naar de tekst en foto op de lettersteen. De omranding van het graf is daarom van hetzelfde natuursteen gemaakt en de extra band in het midden van het liggende deel zorgt voor een optimale vlakverdeling. Het achterste deel is bedekt met een lichte splitsoort en het voorste deel is een bloemvak, Dit gedeelte kan men zelf voorzien van beplanting, maar wij kunnen dit uiteraard ook verzorgen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.