Zwart gedenkteken voor kort graf

Dit gedenkteken is ontworpen voor een graf met korte afmetingen. Dit kan een meter bij een meter zijn, maar ook 60 bij 60 centimeter. Op basis van de exacte afmetingen maken wij altijd een passend ontwerp. Dit gedenkteken bestaat uit zwart gepolijst na... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34649
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Graftype Kort graf
Kleur donker, Zwart
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Staande deel Natuursteen en RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit gedenkteken is ontworpen voor een graf met korte afmetingen. Dit kan een meter bij een meter zijn, maar ook 60 bij 60 centimeter. Op basis van de exacte afmetingen maken wij altijd een passend ontwerp. Dit gedenkteken bestaat uit zwart gepolijst natuursteen met een diepe glans. De grafbedekking is juist eenvoudig gehouden met een rechte omranding zodat er veel ruimte voor planten is. Alle aandacht wordt natuurlijk ook naar de stijlvolle letterplaat getrokken, waarop de opschriften met sierlijke witte letters zijn aangebracht. Daarnaast is als extra optie een silhouet van rvs toegevoegd die we op basis van een foto hebben gemaakt.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Natuursteen


RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.