Zwerfkei met RVS hart en matte glasplaat als grafmonument

Zwerfkei met RVS hart en matte glasplaat als grafmonument foto 1
Om verzekerd te zijn van een uniek element in een gedenkteken, is een zwerfkei een goede optie. Bij ons kunt u altijd zelf een exemplaar selecteren uit onze ruime collectie. Een ruwe steen zoals een zwerfkei komt zo uit de natuur en heeft daarom altijd... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35086
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Tulp
Collectie Beelden en Symbolen, Natuurlijk
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs, Kleurrijk, licht, Wit, Zwart
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal Glas, RVS, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit, Zwart
Staande deel Natuurlijk en glas, Zwerfkei
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Om verzekerd te zijn van een uniek element in een gedenkteken, is een zwerfkei een goede optie. Bij ons kunt u altijd zelf een exemplaar selecteren uit onze ruime collectie. Een ruwe steen zoals een zwerfkei komt zo uit de natuur en heeft daarom altijd een unieke vorm. Op de zwerfkei is een rvs plaatje in de vorm van een hart aangebracht, waarin de naam en data zijn uitgespaard. Dit eenvoudige element benadrukt de natuurlijke schoonheid van de steen. Naast de steen is een glasplaat geplaatst met daarop de naam in eigen handschrift en een prachtige illustratie van tulpen. Het glas is compleet mat aan de achterzijde en dit zorgt ervoor dat de naam en illustratie goed leesbaar zijn. Door de randen te ´knabbelen´ ontstaat het ruwe effect, waardoor de glasplaat goed aansluit bij de zwerfkei.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.