Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnenmonument met gebroken hart

Urnenmonument met gebroken hart foto 1
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn pr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 43591
Collectie Algemeen, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Boeken, harten en kussens, Brons, Natuursteen, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen
Kleur Wit
Materiaal Brons, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Hart
Productgroep Urnmonumenten
Symboliek Hart
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Urnenmonument plaat

Productomschrijving

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.