Dubbel graf - puzzelstukken

Dubbel graf - puzzelstukken foto 1
Twee grote natuurstenen puzzelstukken vormen dit bijzondere dubbele grafmonument. De puzzelstukken symboliseren verbondenheid. Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is o... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3160
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Kunstenaars
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur licht
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Twee grote natuurstenen puzzelstukken vormen dit bijzondere dubbele grafmonument. De puzzelstukken symboliseren verbondenheid.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.