Gedenksteen voor algemeen graf

Deze gedenksteen voor een algemeen graf heeft een zachte en vriendelijke uitstraling. De gladde ronde vorm in combinatie met de lichtgrijs gespikkelde kleur van het oppervlak dragen bij aan deze zachte uitstraling. Het bronzen plaatje is met de gekozen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20991
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Algemeen
Materiaal Brons, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Dieren 3d
Productgroep Grafmonumenten

Productomschrijving

Deze gedenksteen voor een algemeen graf heeft een zachte en vriendelijke uitstraling. De gladde ronde vorm in combinatie met de lichtgrijs gespikkelde kleur van het oppervlak dragen bij aan deze zachte uitstraling. Het bronzen plaatje is met de gekozen patina erg passend binnen de kleurstelling van het monument, evenals het bronzen vogeltje dat met de gespreide vleugels net lijkt weg te vliegen. Op het ronde bronzen plaatje is ruimte voor de naam en data van de overledene en deze bevat een afbeelding van de maan en sterren. Alle kleuren zijn mooi in balans, waardoor rust en eenvoud ontstaat.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.