Grafmonument glas en rvs auto

Glas, natuursteen, teakhout en RVS passen goed samen in een monument. Op dit moderne grafmonument met rvs auto is een staande glasplaat geplaatst. De glasplaat is stijlvol zwart van kleur. Dit zorgt ervoor dat de wit gelakte letters goed zijn te lezen,... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26132
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkel
Materiaal Glas, Hout
Onderdeel Omranding
Voertuigen Auto

Productomschrijving

Glas, natuursteen, teakhout en RVS passen goed samen in een monument. Op dit moderne grafmonument met rvs auto is een staande glasplaat geplaatst. De glasplaat is stijlvol zwart van kleur. Dit zorgt ervoor dat de wit gelakte letters goed zijn te lezen, maar het geeft tegelijkertijd ook een mooi contrast door de strakke vorm en kleur van het glas tegenover de sierlijke letters in het eigen handschrift. De RVS auto is als lijntekening op het glas gemaakt en valt goed op, omdat de auto aan de zijkant buiten het kader van de glasplaat uitsteekt. Dit maakt het monument uniek en persoonlijk. Het liggende gedeelte heeft ook veel verrassende elementen. Zo wordt de speciaal bewerkte omranding van natuursteen centraal vooraan het monument onderbroken door een rustiek plateau van teakhout, wat qua kleur erg mooi combineert met de rest. Hieromheen is ruimte voor beplanten. Ruim de helft van de grafbedekking bestaat uit grijze Pebbles.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hout
Hout is een duurzaam materiaal met een warme uitstraling. Met houtfineer wordt een zeer eigentijdse en moderne uitstraling verkregen, terwijl de massief houten producten een wat meer traditioneel uiterlijk hebben.