Grafmonumenten glas

Grafmonumenten glas foto 1
Grafmonument met glas. In het glas zijn drie vogels gestraald en wit geëmailleerd. Een emaille bestaat uit een pastei van glasdeeltjes die vast worden gesmolten op de glasplaat. Door deze smelttechniek zal het opschrift nooit vervagen.Een grafmonument ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 17742
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Dieren Vlinder, Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Blauw, donker, Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Blauw
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafmonument met glas. In het glas zijn drie vogels gestraald en wit geëmailleerd. Een emaille bestaat uit een pastei van glasdeeltjes die vast worden gesmolten op de glasplaat. Door deze smelttechniek zal het opschrift nooit vervagen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen