Grafzerk met bronzen boom

Deze grafzerk heeft een gekapt en een gezoet oppervlak. Op het gezoete oppervlak zijn de bronzen boom en het opschrift bevestigd. Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budg... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22694
Bloem, plant of boom Boom
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Brons, Grafzerken, Natuursteen, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Grafzerken
Kleur Grijs
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuurlijk Boom
Symboliek Boom

Productomschrijving

Deze grafzerk heeft een gekapt en een gezoet oppervlak. Op het gezoete oppervlak zijn de bronzen boom en het opschrift bevestigd.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.