Grafzerk met bronzen boom

Deze grafzerk heeft een gekapt en een gezoet oppervlak. Op het gezoete oppervlak zijn de bronzen boom en het opschrift bevestigd. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22694
Bloem, plant of boom Blad, Boom, Boom/blad 3d, Boom/blad decoratie 2d
Collectie Beelden en Symbolen, Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Bruin, donker, Grijs
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin

Productomschrijving

Deze grafzerk heeft een gekapt en een gezoet oppervlak. Op het gezoete oppervlak zijn de bronzen boom en het opschrift bevestigd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen