Grafzerk met bronzen boom

Deze grafzerk heeft een gekapt en een gezoet oppervlak. Op het gezoete oppervlak zijn de bronzen boom en het opschrift bevestigd. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22694
Bloemen en planten Boom
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Grafzerken, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Brons
Natuurlijk Boom
Symboliek Boom

Productomschrijving

Deze grafzerk heeft een gekapt en een gezoet oppervlak. Op het gezoete oppervlak zijn de bronzen boom en het opschrift bevestigd.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.