Jong en eigentijds grafmonument

Den Hollandsche kent vele moderne materialen en technieken. Laat de hobby's van de overledenen vertalen in steen, rvs of glas. Een ontwerper denkt graag met u mee. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33154
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds
Graftype Kort graf
Hobby, sport of beroep Hobby
Kleur Antraciet, donker, Grijs
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuursteen
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Antraciet
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Den Hollandsche kent vele moderne materialen en technieken. Laat de hobby's van de overledenen vertalen in steen, rvs of glas. Een ontwerper denkt graag met u mee.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.