Stijlvol modern gedenkteken met vioolsleutel

De basis van dit gedenkteken bestaat uit een rechthoekige letterplaat met een gesloten liggend deel en omranding van een hoogwaardige natuursteensoort. De matte afwerking zorgt voor een moderne uitstraling en rust in het ontwerp. Op de lettersteen zijn... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35142
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Islamitisch, Modern, Perzisch
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Beroep of werk
Kleur Blauw, Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Lantaarn, Letterplaat
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De basis van dit gedenkteken bestaat uit een rechthoekige letterplaat met een gesloten liggend deel en omranding van een hoogwaardige natuursteensoort. De matte afwerking zorgt voor een moderne uitstraling en rust in het ontwerp. Op de lettersteen zijn de persoonlijke Arabische teksten ingegraveerd en daarnaast natuurlijk de naam en data. Deze elementen zijn vervolgens ingeschilderd met een witte lak. De foto is met een lasergravure-techniek in het natuursteen aangebracht. Zo wordt er echt een persoonlijk detail in het natuursteen vereeuwigd. Fraai is ook het extra glasplaatje dat voor de lettersteen is geplaatst. Dit glasplaatje bevat een vioolsleutel en de achtergrond heeft met een speciale smelttechniek deze gedruppelde structuur gekregen. De randen zijn bovendien gebrokkeld en vervolgens glad gesmolten, zodat ze niet meer scherp zijn. De bronzen lantaarn voegt warmte en geborgenheid toe aan het gedenktekenEenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.