Foto op grafzerkAl mogelijk vanaf 2.250,-

U kunt geheel vrijblijvend een eigen ontwerp laten maken. of het door u zelf gemaakte ontwerp te laten realiseren, in een van onze 23 winkels of bij u thuis.

Collectie Foto op grafzerkpersoonlijke grafzerken

Door een foto of afbeelding op het monument te plaatsen, geeft u het monument een persoonlijk karakter.

Wij bieden u alle mogelijkheden van een kleine foto in porselein tot levensgrote afbeeldingen op glas. Naast porselein en glas zijn er meer mogelijkheden zoals het aanbrengen van een persoonlijke afbeelding in natuursteen of RVS, een silhouet in cortenstaal of een beeld van brons.

Foto’s en afbeeldingen

U kunt zelf een persoonlijke foto aanleveren en afbeeldingen van bijvoorbeeld natuur of bloemen kunnen wij voor u verzorgen. Alle voorbeelden op onze website zijn te gebruiken als uitgangspunt voor het plaatsen van een foto of afbeelding.

Er zijn veel mogelijkheden

Wij bieden u alle mogelijkheden van een kleine foto in porselein tot levensgrote afbeeldingen op glas. Naast porselein en glas zijn er meer mogelijkheden zoals het aanbrengen van een persoonlijke afbeelding in natuursteen of inox, een silhouet in cortenstaal of een beeld van brons.

foto op glas grafzerk

Foto’s op glas

foto porselein op grafzerk

Porseleinen foto’s

foto op grafzerk

Foto op natuursteen

foto op grafzerk

Inox, cortenstaal…

Een foto of afbeelding op glas

vele technieken mogelijk

Er is veel mogelijk met glas. Unieke technieken als zandstralen, glasfusion, buigen, lakken, lasergravure, smelten en emailleren geven een kleurrijke, stijlvolle en vooral persoonlijke tint aan de grafzerk. Door een foto of afbeelding te plaatsen geeft u het monument een persoonlijk karakter. Wij bieden u alle mogelijkheden van een foto of afbeelding in klein formaat tot een gehele letterplaat met levensgrote afbeeldingen. De teksten op glas blijven altijd goed leesbaar.

Glazen letterplaat

voor natuursteen lettersteen

Een glazen letterplaat is uitstekend toe te passen als voorzetplaat voor een natuurstenen lettersteen. Op het glas printen we persoonlijke foto’s, afbeeldingen of decoraties met een symbolische betekenis.

Den Hollandsche staat garant voor creativiteit en degelijkheid en daarmee ook voor een goede bevestiging van het glas, zodat het niet gaat scheuren.

Details die u aanspreken

altijd een nieuw ontwerp

Het kan natuurlijk zijn dat bepaalde details van monumenten u aanspreken. De omranding van het monument, een accessoire, de soort bedekking van het graf. Wij ontwerpen waar u bij bent een passend monument waarbij wij uitgaan van een voorbeeld, combinaties van voorbeelden, uw ideeën of een kenmerk.

Heeft u nog geen idee? Door te luisteren naar de verhalen over de overledene en uw wensen proberen we met elkaar tot een resultaat te komen.

Op alle soorten monumenten

klassiek tot modern

Wij plaatsen foto’s en afbeeldingen op alle soorten monumenten. Altijd vanuit uw wens. Het bewerken van de foto’s kunt u geheel aan ons overlaten. Wij zorgen voor een juiste compositie, belichting, kleur en voorzien de foto eventueel van een andere achtergrond of effecten.

Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de foto of afbeelding een harmonieus geheel vormt met het monument.

Porseleinen foto op grafzerk

herkenbaarheid

Een porseleinen foto op het graf maakt de grafzerk herkenbaar, het schept herinneringen en maakt het persoonlijker.

Er is een aantal mogelijkheden voor het toepassen van een porseleinen foto op graf:
De foto: zwart/wit, kleur of wij kunnen een foto bewerken en de foto er wat ouder uit laten zien;
Het lijstje: hartvormig, ovaalvormig, vierkant of rechthoekig gevormd;
De rand: gouden rand, zilveren rand, neutrale rand of geen rand.

Een porseleinen foto: helemaal naar uw wens

Wilt u de foto wat scherper? Wellicht vindt u de foto juist mooier in zwart-wit, sepia of wilt u een geheel andere achtergrond? Dat kunnen wij voor u aanpassen. Ook zullen we u hierin adviseren of een voorstel voor doen.

Voor wat betreft de toepassing heeft u de keuze uit tientallen lijstjes, verschillende kleuren, materialen en vormen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de foto zonder lijstje te laten plaatsen.

Porseleinen foto op graf

foto op grafzerk porselein zwart wit

Porseleinen foto in zwart/wit

porseleinen foto lijstjes voor grafzerken

Zeer veel keuze

porseleinen foto grafzerk

Porseleinen foto kleur

Collage van foto’s

bijzonder en veelzeggend

Het plaatsen van meerdere foto’s geeft een goed beeld van hoe iemand was, waar hij of zei voor stond.

Een fotocollage is te plaatsen op vele manieren, we laten u graag de mogelijkheden zien en u kiest precies wat u mooi en passend vindt.

Vastzetten grafaccessoires

zeer solide

Kleine accessoires kunnen gemakkelijk kwijtraken of weggenomen worden. Daarom zetten wij alle accessoires, van groot tot klein zeer solide vast.

Dit doen wij door het boren van een montagegaatje, hierin zetten wij het accessoire met een chemisch anker vast.

Natuurlijke uitstraling

combinatie met inox

De grafzerk bevat veel elementen van inox, vlinder, een graflantaarn, omranding en de belettering.

Door het toepassen van een natuurlijke grafbedekking in combinatie met de zwerfsteen heeft het monument een natuurlijke uitstraling gekregen.

De foto’s maken het monument extra persoonlijk.

Kennis, creativiteit en degelijkheid

een bijzondere en passend gedenkteken

Wij helpen u graag om uw gedachten en gevoelens te vertalen naar een passend monument.

Onze kennis, van alle bewerkingen, technieksoorten en soorten lettertypes, die toegepast kan worden op verschillende materialen, in combinatie met onze creativiteit en degelijkheid, garandeert u een bijzonder en passend gedenkteken.

Foto’s en afbeeldingen in natuursteen

hakken, zandstralen of graveren

In natuursteen kunnen afbeeldingen worden uitgehakt of gezandstraald, terwijl de meer natuurgetrouwe foto’s in het natuursteen worden gegraveerd.

Foto in natuursteen

Bijzonder gedenkteken

glasfusing rivier

Op dit bijzondere en mooie gedenkteken is een kruis ontstaan door een uitsparing te maken in zowel de glazen gedenkplaat als het natuursteen. Vanuit het kruis stroomt er een rivier, die gemaakt is van glas, over de vloer van het gedenkteken

Het zwart gepolijste natuursteen staat mooi in contrast met de kleurige rivier en de foto. De foto is degelijk vastgezet met houders van inox.

Foto op grafsteen

foto op grafzerk hoe werkt het
foto op grafzerk hoe werkt het
foto op grafzerk hoe werkt het

Natuurstenen zuilen

graflantaarn ingebouwd

Monument met een compositie van drie zuilen. In de laagste zuil is een inox-lantaarn opgenomen.

Het opschrift is eerst gezandstraald en vervolgens ingeschilderd. Op de band van inox is een persoonlijk opschrift aangebracht.

Het gedenkteken is zoals al onze gedenktekens in verschillende soorten en kleuren natuursteen te realiseren.

Persoonlijk ontworpen

motorcrosser vanuit een foto

Naast het assortiment van grafaccessoires dat u ziet in onze showroom en inspiratietuin, bieden wij u ook de mogelijkheid om een decoratie persoonlijk te laten ontwerpen.

De motorcrosser is op aanvraag van de nabestaanden door ons grafisch team nagemaakt van een foto. In dit geval is de decoratie uitgevoerd in inox. U kunt ook kiezen voor glas, cortenstaal, brons, natuursteen of bijvoorbeeld hout. Precies wat u mooi en passend vindt.

Foto’s en afbeeldingen op glas

bekijk alle mogelijkheden en hoe het werkt

Bij een afbeelding of persoonlijke foto op glas zijn de mogelijkheden eindeloos. De afbeeldingen kunnen kristalhelder en volledig in kleur worden gemaakt en deze blijven jarenlang van goede kwaliteit. Wij kunnen ervoor zorgen dat een persoonlijke foto op glas op een stijlvolle wijze een plaats krijgt in het gedenkteken.

Foto in glas op grafzerk

Positionering foto’s: altijd in balans met de belettering

Omdat wij bij Den Hollandsche de belettering zo enorm belangrijk vinden, besteden wij hier dan ook extra veel aandacht aan.

foto op grafzerk lay-out voorstel
foto op grafzerk lay-out voorstel
foto op grafzerk lay-out voorstel

Opschrift op natuursteen

foto op glazen voorzetplaat

Grafzerk waar de belettering is geplaatst op een natuursteen letterplaat.

Voor de letterplaat van natuursteen is een foto in glas geplaatst. Er is gekozen om de vormgeving van het monument een modern uiterlijk te geven.

Duurzaamheid

wat mooi is moet mooi blijven

De duurzaamheid van het materiaal is een belangrijke eigenschap van het gedenkteken.

Gedenktekens moeten mooi blijven in weer en wind. Daarom is natuursteen één van de belangrijkste materialen voor gedenktekens. Natuursteen is duurzaam en heeft een tijdloze uitstraling.

Bekijk de garanties die wij afgeven.

Een persoonlijk gedenkteken

altijd een nieuw ontwerp

Elk mens is uniek en daarom maken wij een nieuw en persoonlijk ontwerp voor elk monument.

De voorbeelden die u op onze website ziet zijn om inspiratie op te doen. Nadat u ongeveer weet wat u mooi vindt, ontwerpen wij samen met u een uniek en persoonlijk gedenkteken. We geven het monument de juiste uitstraling door verschillende materialen en bewerkingen met elkaar te combineren en de juiste kleuren te gebruiken.

Grafmonument met RVS accessoire

persoonlijk en op maat ontworpen

Deze bijzondere eigentijdse grafsteen is gemaakt van natuursteen, hout, glas en rvs. Op het glas, met antraciet kleur, is de naam met mooie letters aangebracht. Daarnaast is een model van een klassieke auto in rvs op het glas bevestigd. Als extra persoonlijk element is er een tweede glasplaat toegevoegd met daarop een foto.

Aanpassen voorbeelden

ander materiaal, vorm of combinaties

U kunt alle voorbeelden naar uw voorkeur laten aanpassen. Andere materialen, vormen, combinaties van monumenten.

Wij maken geheel vrijblijvend een ontwerp voor u, zodat u goed inzicht krijgt in hoe het monument gaat worden.

Er is meer mogelijk

Er is meer mogelijk om een persoonlijk monument te realiseren. Naast foto’s brengen we in en op elk mogelijk materiaal persoonlijke elementen aan. Ons doel is om een mooi monument te ontwerpen die zowel bij u als bij de overledene past. We ontwerpen het gedenkteken daarom samen met u, op basis van uw ideeën, een persoonlijk kenmerk of een beschrijving. We geven het gedenkteken precies die uitstraling die u in gedachte heeft.

Aarzelt u niet om uw wensen naar voren te brengen en om bijvoorbeeld foto’s mee te nemen bij een bezoek aan onze inspiratietuin en showroom.

foto op grafzerk decoratie strip glas

Decoratie strip glas

foto op grafzerk cortenstaal silhouet

Silhouet cortenstaal

foto op grafzerk decoratie inox

Decoratie inox

foto op grafzerk glasfusing kruis

Glasfusing elementen

foto op grafzerk zonnebloem

Kleurrijke letterplaten

foto op grafzerk Engel in glas

Glastechnieken

Juiste glastechnieken en bewerkingen

uitstraling van de foto

De foto van deze persoon is op pop-art achtige wijze verwerkt op het glas. Het antraciet uit de glasplaat combineert uitstekend met de leisteen grafzerk.

Een gedenkteken als deze ontwerpt u samen met de adviseur waarna dit wordt uitgewerkt door ons grafisch team.

Foto of tekst

glazen letterplaat

Natuurlijk gevormde zuil die geplaatst is binnen een omranding van leisteen. Het liggende gedeelte is gevuld met siersteentje en keien. Voor de zuil is een letterplaat geplaatst met een foto en het opschrift.

Wij bieden u alle mogelijkheden van een kleine foto in porselein tot levensgrote afbeeldingen op glas. Naast porselein en glas zijn er meer mogelijkheden zoals het aanbrengen van een persoonlijke afbeelding in natuursteen of inox, een silhouet in cortenstaal of een beeld van brons.

Belettering van natuurlijk monument

vaak in brons of glasplaatje

Vanwege het grillige karakter van natuurlijke stenen en zwerfkeien wordt er vaak bronzen belettering of een glasplaatje toegepast.

Het grote voordeel van een glasplaatje is dat je meer tekst kunt plaatsen en bijvoorbeeld een persoonlijke decoratie, afbeelding of foto kunt toevoegen.

Foto in glas op grafzerk

behouden van kleur

Door gebruik te maken van een speciale printtechniek behoud de afbeelding haar kleur en is het geschikt voor alle mogelijke weertypen.

De belettering

eigen grafische vormgevers

De belettering is zeer bepalend in het totale ontwerp van een monument. Door gebruik te maken van eigen grafische vormgevers proberen wij de kwaliteit voor u te waarborgen.

Voor ieder monument kijken we apart naar de positie van te de teksten op het monument, het type letters, de afmetingen en de kleur.

Afbeeldingen en foto’s op glas

natuurgetrouw

Met duurzame printtechnieken kunnen foto’s en afbeeldingen volledig natuurgetrouw op het glas worden afgedrukt.

Door het tonen van vele mogelijke technieken en voorbeelden krijgt u goed inzicht in de mogelijkheden. Wij adviseren u welke technieken het best toegepast kunnen worden bij uw wensen en ideeën.