Foto in glas op grafzerkAl mogelijk vanaf 3.120,-

Naast het formaat geven we de foto een bijpassende uitstraling door het glas op verschillende manier af te werken. Onze adviseur laat u tijdens een persoonlijk gesprek voorbeelden zien en helpt u bij het maken van uw keuzes..

Collectie foto in glaseen persoonlijke grafzerk

Door een foto of afbeelding op het monument te plaatsen geeft u de grafzerk een persoonlijk karakter. Glas leent zich voor een breed scala aan bewerkingen. Er is altijd een techniek die bij uw wensen past. Naast de vele bewerkingen zoals zandstralen, glasfusion, buigen, lakken, lasergravure, smelten en emailleren is het natuurlijk ook belangrijk dat de foto of afbeelding juist toegepast wordt en past bij de gewenste uitstraling van het monument.

Bevestiging

Den Hollandsche staat garant voor creativiteit en degelijkheid. Wij staan garant voor een goede bevestiging van het glas zodat het glas niet gaat scheuren.

Vraag prijsinformatie aan

Foto klein tot middelgroot

toevoeging op het gedenkteken

Foto’s in glas zijn op verschillende formaten te plaatsen als toevoeging op het monument.

We maken de glazen foto’s precies op maat zodat deze altijd goed passen bij het gedenkteken. Naast het formaat geven we de foto een bijpassende uitstraling door het glas op verschillende manier af te werken. Onze adviseur laat u tijdens een persoonlijk gesprek voorbeelden zien en helpt u bij het maken van uw keuzes.

Geknabbeld glas

afwerking rand van het glas

De foto op dit zuilen gedenkteken heeft een mooi bijpassende natuurlijke uitstraling. De randen van het glas zijn afgewerkt met een knabbeltechniek.

Door het glas te knabbelen ontstaan er willekeurige natuurlijke breuklijnen. Deze techniek wordt vaak toegepast bij glazen letterplaten en foto’s op ruw afgewerkt natuursteen of bij natuurlijke grafmonumenten.

Plaats van de foto

voor of op het monument

Een foto is op verschillende manieren op het gedenkteken te plaatsen. De foto kan geplaatst worden voor de lettersteen, op de lettersteen, of schuin liggend op de grafvloer.

Het is soms lastig om u voor te stellen wat de beste plaats voor de foto is. Door het ontwerp, die wij gratis voor u maken, krijgt u goed inzicht hoe het gedenkteken er uit komt te zien en maakt u geen keuzes maakt waar u achteraf spijt van heeft.

Foto prominent aanwezig

of juist terughoudend

Omdat er zoveel mogelijk is raden we u aan om goed te kijken wat u aanspreekt en een goed gevoel geeft.

Een foto die wat terughoudend is geplaatst of juist prominent aanwezig is, uw blik valt hier het eerste op.

Pasfoto

of mooi moment

Indien een foto als toevoeging wordt geplaatst wordt er vaak een pasfoto toegepast.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een mooi moment uit het leven of bijvoorbeeld een foto van een hobby te plaatsen op het gedenkteken. Precies wat u mooi en passend vindt.

Foto op natuurlijke gedenktekens

glazen letterplaatje

Vanwege het grillige karakter van natuurlijke stenen en zwerfkeien wordt voor foto’s vaak een glasplaatje toegepast die voor de steen staat. Het grote voordeel van een glasplaatje is dat daar dan ook, mooi bijpassend, het opschrift op geplaatst kan worden.

Door de vormgeving van het glas aan te passen aan de natuurlijke steen of zwerfkei zorgen we voor een harmonieus geheel.

Groto foto’s en glazen letterplaten

behouden van kleur

Een glazen letterplaat wordt vaak toegepast als vervanging van de lettersteen. Een glazen letterplaat biedt u alle ruimte om een foto, het opschrift en bijvoorbeeld een spreuk te plaatsen.

Behouden van kleur

Door gebruik te maken van een speciale printtechniek behoud de afbeelding haar kleur en is het geschikt voor alle mogelijke weertypen.

Een mooie foto uitzoeken

of meerdere foto’s samenvoegen

Het uitzoeken van een mooie foto is soms niet makkelijk. De achtergrond is niet scherp, er staan meerdere mensen op, er is geen balans…

Om u te helpen bieden we u aan om verschillende foto’s samen te voegen zodat er een mooie en geschikte afbeelding ontstaat die geplaatst kan worden op het gedenkteken.

Glazen letterplaat

ideale canvas

Een glazen letterplaat is het ideale canvas om het monument en persoonlijke en eigen uitstraling te geven. Op het glas kan tekst, een spreuk, een foto, een afbeelding of een decoratie worden aangebracht met een symbolische betekenis.

Door speelse elementen of decoraties toe te voegen creëren we een sfeer die zowel goed bij u als bij de overledene past.

Kennis, creativiteit en degelijkheid

altijd een passend gedenkteken

Wij helpen u graag om uw gedachten en gevoelens te vertalen naar een passend monument.

Onze kennis van alle bewerkingen, technieken soorten en soorten lettertypes, die toegepast kunnen worden op verschillende materialen, in combinatie met onze creativiteit en degelijkheid, garandeert u een bijzonder en passend gedenkteken.

Details die u aanspreken

altijd een nieuw ontwerp

Naast de foto in glas op de grafsteen is het natuurlijk belangrijk dat de rest van het gedenkteken u aanspreekt. De omranding van het monument, een accessoire, de soort bedekking van het graf.

Wij ontwerpen waar u bij bent een passend monument waarbij wij uitgaan van een voorbeeld, combinaties van voorbeelden, uw eigen ideeën of een kenmerk.

Eigentijds karakter

glazen letterplaten

Een gedenkteken waar een glazen letterplaat is toegepast heeft veelal een eigentijds karakter met een strakke en eenvoudige vorm.

Om deze rechte lijnen te doorbreken worden vaak sierlijke accessoires toegepast. Ze maken het monument volledig en prettig om naar te kijken.

Jonge uitstraling

accessoires en decoraties

Gedenkteken wat door het gebruik van moderne materialen en accessoires een jonge uitstraling heeft gekregen.

Door het gebruik dergelijke accessoires creëren we een gedenkteken voor jonge mensen van deze tijd.

Collage van foto’s

bijzonder en veelzeggend

Het plaatsen van meerdere foto’s geeft een goed beeld van hoe iemand was, waar hij of zei voor stond.

Een fotocollage is te plaatsen op vele manieren, we laten u graag de mogelijkheden zien en u kiest precies wat u mooi en passend vindt.

Afbeeldingen en foto’s op glas

natuurgetrouw

Met duurzame printtechnieken kunnen foto’s en afbeeldingen volledig natuurgetrouw op het glas worden afgedrukt.

Door het tonen van vele mogelijke technieken en voorbeelden krijgt u goed inzicht in de mogelijkheden. Wij adviseren u welke technieken het best toegepast kunnen worden bij uw wensen en ideeën.

Juiste glastechnieken en bewerkingen

uitstraling van de foto

De foto van deze persoon is op pop-art achtige wijze verwerkt op het glas. Het antraciet uit de glasplaat combineert uitstekend met de leisteen grafsteen.

Het ruw afgewerkte leisteen, de stukjes kei en het siergrind geven het gedenkteken een natuurlijke uitstraling.

Foto in glas op het grafmonument

Stel gerust uw vraag.

foto in glas op grafsteen ontwerpen en samenstellen
foto in glas op grafsteen ontwerpen en samenstellen
foto in glas op grafsteen ontwerpen en samenstellen

Afbeeldingen op glas

zelf of door ons laten verzorgen

Een afbeelding op glas een uitermate geschikte manier om uw gevoelens beeldend te maken. Het geeft het gedenkteken een eigen karakter en uitstraling.

Mocht u zelf geen geschikte afbeelding hebben dan gaat onze adviseur voor u aan de slag. Aan de hand van een beschrijving en uw wensen maakt onze adviseur een selectie van een aantal afbeeldingen waaruit u kunt kiezen.

Persoonlijke sfeer

strandvondsten en vuurtoren

Gedenkteken dat geheel in het teken staat van strand, zee en schelpen. De strandvondsten liggen mooi en natuurlijk in het zand binnen een mooie RVS omranding. Om het geheel te beschermen is er een transparante glazen dekplaat geplaatst van gehard glas.

Het opschrift is aangebracht op een schilderij die prachtig past bij de strandvondsten.

Persoonlijke grafmonumenten

eigen sfeer en uitstraling

We helpen u graag met het realiseren van een gedenkteken waar u zich prettig bij voelt. Een persoonlijke plek waar u terug kunt gaan in de tijd en uw verdriet kunt verwerken.

Door creatief te zijn en de juiste vormgeving toe te passen, in combinatie met decoraties en accessoires, vervaardigen we een mooi plekje met een eigen sfeer en uitstraling.

Dubbele lettersteen

emaille letters

Grafmonument met een dubbele lettersteen. De kleur van het opschrift op de voorste lettersteen in combinatie met de print op de achterliggende lettersteen geeft het monument een bijzondere uitstraling.

De belettering is uitgevoerd in emaille op een voorzetplaatje van geknabbeld glas.

Eigen symboliek

een tastbare herinnering

Het persoonlijke ontwerp biedt u de mogelijkheid een tastbare herinnering aan uw dierbare vast te leggen en te verwerken in een grafsteen met uw eigen symboliek.

Wij trachten uw emoties te vertalen in een grafmonument met uw eigen uitgekozen kleuren, vormen en materiaalsoorten.

Achtergrond afbeelding op glas

extra persoonlijk

Door een achtergrond afbeelding te plaatsen op een glazen gedenkplaat maakt u het monument extra persoonlijk.

U kunt bijvoorbeeld denken aan een favoriet landschap, gebouw of een persoonlijke foto.

We bewerken de foto voor u en zorgen voor juiste belichting en kleur zodat deze goed past bij de rest van het monument.

Bijzonder met glas

glastechniek die het beste past

Ieder monument wordt door onze glasspecialisten in ons atelier geheel vormgegeven: het ontwerp, de glasbewerking en het aanbrengen van tekst. De montage van het monument wordt eveneens in ons atelier uitgevoerd en door onze eigen medewerkers geplaatst op de begraafplaats.

Persoonlijk ontwerp

goed luisteren naar de wensen

Zeer elegant gedenkteken. De engel is door middel van diverse ambachtelijke straaltechnieken tot stand gekomen. Het glas heeft diepte gekregen door het in verschillende gradaties te wazen.

Een gedenkteken als deze komt tot stand door actief te luisteren naar de klant en te weten wat wel en niet esthetisch verantwoord is.

Emailleren van glas

duurzaam en weerbestendig

Emailleren is het aanbrengen van een glaslaag die bestaat uit hele fijne deeltjes glas. De fijne (gekleurde) glasdeeltjes, worden door middel van strooien of door gebruik te maken van airbrush techniek, op het glas aangebracht.

Het emailleerproces vindt op hoge temperatuur plaats in de oven, zodat de kleur duurzaam en weerbestendig, in het glas gebakken is.

Engel van glas

grafvloer van glas

De vleugels van de engel zijn door middel van speciale straaltechnieken tot stand gekomen. Deze duurzame techniek gaat levenslang mee en zal dus niet vervagen.

Op de grafvloer rust een witte plaat van glas, deze glasplaat geeft de grafzerk een sereen uiterlijk. Het rechter glasplaatje bevat een symbolische trap naar de wolken.

Keuzes maken

het moet passen en wij helpen u hierbij

Met alle keuzes die moeten worden gemaakt gaat het uiteindelijk maar om één ding: alles moet goed passen.

  • Het monument moet passen bij de overledene
  • Het monument moet passen bij degenen die het graf geregeld bezoeken en onderhouden
  • De materialen moeten bij elkaar passen en in harmonie zijn
  • Het lettertype moet bij het uiteindelijke model passen
  • Uiteraard moet het financieel ook bij u passen

De totstandkoming van een prijs voor een grafmonument is voor ieder model verschillend. De prijs is namelijk afhankelijk van uw persoonlijke keuzes. We geven u deskundig advies en ontwerpen samen met u een compleet monument vanaf € 1.500 tot …, inclusief plaatsing.

Maak een vrijblijvende afspraak