Chinese grafzerkenAl mogelijk vanaf 2.650,-

U kunt geheel vrijblijvend een eigen ontwerp laten maken of het door u zelf gemaakte ontwerp te laten realiseren in een van onze 23 winkels of bij u thuis.

Collectie Chineesbijzondere grafzerken

In China, maar ook de Chinezen in Europa kiezen er doorgaans voor om met traditionele rituelen de rouwplechtigheid uit te voeren. De begrafenis of crematie vindt vaak plaats met rituelen vanuit het geloof. Wij willen u graag helpen bij het samenstellen van een passend gedenkteken, een grafmonument, een urnengraf of een urn waarbij wij de tradities van de Chinese identiteit laten terugkomen.

Wij ontwerpen grafmonumenten en accessoires naar uw wens en de belettering op het gedenkteken kunnen wij uitvoeren in het Chinese schrift.

Prijzen Chinese grafzerken

inclusief plaatsing

Een compleet monument inclusief plaatsing in Nederland, door ons eigen plaatsingsteam kan al vanaf € 2.150,-.

Letters en tekst

Wij verwerken de schriften in verschillende materialen zoals graniet, marmer en glas. Zo brengt u als nabestaande de Chinese identiteit van uw dierbare terug in een mooie vorm van belettering. U bent altijd vrij om eigen teksten aan te leveren.

Vanuit uw wensen en ideeën

we maken geheel vrijblijvend eerst een ontwerp voor u

We maken het monumenten hoe u dat wilt en hoe u dat in gedachte hebt. U kunt details van monumenten combineren, een andere kleur of soort natuursteen kiezen.

Geheel vrijblijvend en vanuit uw wensen maken we samen eerst een ontwerp voor u, zodat u precies weet hoe het monument er uit komt te zien.

Mogelijkheden

van eenvoudig tot zeer exclusief

Omdat wij het monument persoonlijk met u ontwerpen, bieden wij u de mogelijkheid voor een passend Chinese grafzerk van eenvoudig tot zeer exclusief.

Traditioneel of modern vormgegeven, met uw eigen keuze van opschrift, decoraties en accessoires.

Chinese grafzerken natuursteen gratis ontwerp

Decoraties en belettering

een foutmarge bestaat niet

Het beletteren van een grafzerk is een vak apart. Of dat nu in natuursteen, glas, inox of hout is, een foutmarge bestaat niet.

Daarom kiest Den Hollandsche ervoor om dit volledig in eigen werkplaats te verrichten, onder het toeziend oog van de adviseur die uw ontwerp gemaakt heeft.

Chinese grafzerken belettering in bladgoud

Mogelijkheden

in of op natuursteen aangebracht

Naast de traditioneel vormgegeven symbolen bieden wij u ook de mogelijkheid om voor u een persoonlijk symbool te ontwerpen. Aan de hand van een beschrijving of een idee legt onze ontwerper de kernwaarden van de persoonlijkheid vast.

Het graf is een plaats van herinneringen. Een goede grafzerk slaagt erin deze herinneringen vast te houden. De identiteit van de overledene dient terug te komen in de vorm van symbolen.

Tot in de kleinste details

decoraties in het natuursteen

Tot in de kleinste details plaatsen we de door u gewenste decoraties nauwkeurig op het monument.

Desgewenst kunt u voorbeelden van decoraties bij ons bekijken en uitzoeken.

Granietsoorten

specifieke kenmerken

Het beoordelen van deze steensoorten vanaf een beeldscherm geeft u een beperkt beeld van de werkelijkheid.

Naast kleuren hebben de steensoorten specifieke kenmerken. Deze kenmerken kunt u alleen beoordelen door het natuursteen in het echt te bekijken. U kunt alle soorten natuursteen bekijken in onze showroom.

Garantie

op grafzerken

Wij bieden u de garantie dat wat u bij ons bestelt of aanschaft, mooi en ook goed is.

Wij gebruiken uitsluitend de beste steensoorten en geven hierop tot 30 jaar garantie.

Aangepast monument

aan uw wensen

Door het tonen van vele voorbeelden geven wij u inzicht in de mogelijkheden van vormen en afmetingen van letterstenen en de grafbedekking.

Samen met u ontwerpen we een eigen persoonlijk monument. Dit kan een combinatie zijn van de voorbeelden die u ziet of met uw persoonlijke wensen of ideeën als uitgangspunt.

Veelal wordt natuursteen toegepast

u kunt ook denken aan materialen als RVS, glas, hout, brons of cortenstaal

Chinese grafmonumenten vervaardigen wij in vele soorten. Van een eenvoudig budgetmodel tot een bijzonder ontwerp. Er wordt veelal natuursteen toegepast bij Chinese grafmonumenten, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om het monument samen te stellen of te vervaardigen uit andere materialen. U kunt hierbij denken aan materialen als RVS, glas, hout, brons of cortenstaal.

In ons fotoboek ziet u honderden voorbeelden van gedenktekens die zijn uitgevoerd in alle mogelijke materialen en stijlen.

Persoonlijk creatief

binnen uw budget

We kunnen door creatief te zijn altijd iets moois en passend maken voor een relatief laag budget.

Het gaat tenslotte om de juiste combinatie van kleur, materiaal en vorm. Samen met de letters en accessoires moet dit schoonheid rust en eenheid uitstralen.

Bezoek de pagina prijsinformatie grafzerken voor meer informatie.

Zwart graniet

ambachtelijk gepolijst

Het polijsten doen wij op volledig ambachtelijke wijze. Alleen hierdoor is de verkregen glans blijvend en vormt de glanslaag een volledige bescherming van het natuursteen.

Wij werken niet met kunstmatige glansmiddelen waarmee een tijdelijke glans kan worden verkregen en het natuursteen op termijn vatbaar is voor aantasting van buitenaf.

Het pad naar de juiste keuze

keuzes en mogelijkheden

Met het grootste assortiment van Nederland bieden wij u veel keuze en mogelijkheden. U kunt ongestoord oriënteren en ideeën opdoen in onze inspiratie- en showtuin.

Wij zijn u graag van dienst en bieden u advies en hulp bij het uitzoeken van een model, materiaal en tekst. Lees verder op de pagina werkwijze grafzerk uitzoeken.

Ingeschilderde belettering

belettering grafsteen

Den Hollandsche heeft er bewust voor gekozen een duurzaam verfsysteem te hanteren. Er wordt gebruik gemaakt van een primer met afwerklagen.

Bij Den Hollandsche worden maar liefst 4 à 5 lagen verf aangebracht en dus niet de gebruikelijke 1 à 2 lagen.

Opstaande kanten

geborgenheid

Gedenksteen uitgevoerd in verschillende soorten natuursteen. De opstaande kanten op het monumenten staan voor geborgenheid.

De lettersteen is uitgevoerd in donker natuursteen. De belettering is op donkere letterstenen uitstekend in bladgoud uit te voeren.

Fundering van het monument

palen fundatie

Met onze beproefde plaatsingsmethode voorkomen wij verzakking van het grafmonument.

Alleen daardoor kunnen wij u een kwaliteitsproduct garanderen.

Meer informatie over plaatsing van de grafzerk.

Voorbeelden in het echt bekijken en daarna gratis een ontwerp laten maken

inspiratietuin met ruim 600 grafzerken

Monumenten in het echt bekijken en samen met u een persoonlijk monument ontwerpen. Dit kan een combinatie zijn van de voorbeelden die u ziet of met uw persoonlijke wensen of ideeën als uitgangspunt. Al schetsend en pratende maken we voorstellen waaruit u kunt kiezen. Tijdens het ontwerpen houden we rekening met uw budget.

Heeft u nog geen idee? Door te luisteren naar de verhalen over de overledene en uw wensen komen we met elkaar tot een resultaat.

Chinese grafzerken

vanuit een voorbeeld, uw ideeën en wensen

Den Hollandsche Gedenktekens creëert al meer dan 78 jaar op ambachtelijke wijze persoonlijke gedenktekens. Door onze expertise zijn wij in staat om uw persoonlijke wensen en behoeften te vertalen naar een unieke grafzerk: een waardevol gedenkteken voor uw dierbare. Geheel vrijblijvend maken wij voor u een schetsontwerp, beletteringsvoorstel en direct een offerte (prijsinformatie grafzerken).

U kunt natuurlijk gewoon langskomen om even rond te kijken, echter als u er zeker van wilt zijn dat onze adviseurs ruim de tijd voor u kunnen nemen, kunt u uw bezoek het beste even aankondigen.

Tijdens het bezoek

  • voorbeelden in het echt
  • deskundig advies
  • ontwerp van het monument
  • direct een offerte

Na het bezoek

  • u geeft akkoord op het ontwerp
  • wij berichten u wanneer we gaan plaatsen
  • u kunt de beplanting zelf, samen met ons of door ons laten uitvoeren
Kondig uw bezoek aan