Natuurstenen grafmonument

Dit grafmonument heeft een klassieke lay-out, maar heeft toch een heel eigentijdse uitstraling. Steen is namelijk op vele manieren te bewerken, waardoor ieder grafmonument een bijzonder, eigen karakter krijgt. Zo is bij dit grafmonument het donkerblauw... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16003
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit grafmonument heeft een klassieke lay-out, maar heeft toch een heel eigentijdse uitstraling. Steen is namelijk op vele manieren te bewerken, waardoor ieder grafmonument een bijzonder, eigen karakter krijgt. Zo is bij dit grafmonument het donkerblauwe deel gezoet, waardoor het oppervlak mat wordt. Dit zorgt voor de moderne tint. De lichtere natuursteendelen zijn gevlamd, waardoor de kristallen zichtbaar worden. Den Hollandsche heeft ontwerpers in huis die samen met u van natuursteen een eigentijds monument kunnen maken. Zo is het monument geheel aan te passen naar eigen wens door het gebruik van accessoires, decoraties of andere materiaalsoorten.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen