Joodse grafzerkenAl mogelijk vanaf 2.450,-

U kunt geheel vrijblijvend een eigen ontwerp laten maken of het door u zelf gemaakte ontwerp te laten realiseren in een van onze 23 winkels of bij u thuis.

Collectie Joodsvolgens de joodse traditie of uw persoonlijke wensen

Wij kunnen uw grafsteen vervaardigen, geheel volgens Joodse richtlijnen. Samen met u ontwerpen wij het gedenkteken met de opschriften en symbolen die u wenst. Enkele voorbeelden met Davidster, Leviet of ‘Handen van Cohen’

Controle van de teksten

Wij kunnen elk monument vervaardigen. Samen met u komen wij tot een passend grafmonument voor uw dierbare geheel volgens de joodse traditie. Hebreeuwse tekst is mogelijk, aangeraden wordt om de tekst te laten controleren door een Rabbijn.

Vanuit uw wensen

altijd een persoonlijk ontwerp

Vanuit uw wensen ontwerpen we samen met u een mooi monument en geven het monument die uitstraling geven die zowel goed bij u als bij de overledene past.

Zodra we weten hoe het monument er uit komt te zien ontvangt u van ons direct een prijsopgave. We plaatsen het gedenkteken zonder extra kosten in geheel Nederland.

Duurzaamheid

alle materialen die we gebruiken

Alle materialen die wij toepassen om een persoonlijk monument naar uw wens te samenstellen, zijn van goede en degelijke kwaliteit.

Door onze beproefde plaatsingsmethode voorkomen wij zoveel mogelijk eventuele verzakkingen. Alleen daardoor kunnen wij u een kwaliteitsproduct garanderen.

Advies van ons

lichte en witte Joodse grafstenen

Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Hierdoor wordt de steen sneller vuil. Licht natuursteen vereist regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken.

Wordt het monument dichtbij bomen of struiken geplaatst, dan wordt het monument sneller vuil. Soms is het dan beter om het liggende gedeelte uit te voeren in een donkerdere soort natuursteen. Wij adviseren u graag.

Decoraties op Joodse grafstenen

marmereren decoratie met handgehakte boom

Decoraties zijn veelal afbeeldingen die als versiering aan een grafsteen toegevoegd worden.

Decoraties maken het monument persoonlijk. Bij Joodse grafstenen worden vaak afbeeldingen vanuit een symbolische gedachte toegepast. Naast de persoonlijk ontworpen decoraties heeft u ook de keuze uit een uitgebreid assortiment met grafaccessoires in materialen als brons, rvs en natuursteen.

De lettersteen

uitstraling van het monument

De afmeting en vormen van dit staande gedeelte bepalen grotendeels de uitstraling van het grafmonument.

Daarom is het heel belangrijk eerst te kiezen welk model lettersteen u het mooist vindt en daarna een bijpassend ontwerp te maken voor het liggende gedeelte.

Tip! Door op “Bewaren” te klikken plaatst u het monument in uw persoonlijke fotomap.

Prijzen Joodse grafstenen

een ontwerp binnen uw budget

Een mooi monument hoef niet per se duur te zijn. We kunnen door creatief te zijn altijd iets moois en passend maken voor een relatief laag budget.

Het gaat tenslotte om de juiste combinatie van kleur, materiaal en vorm. Samen met de letters en accessoires moet dit schoonheid, rust en eenheid uitstralen.

Prijsinformatie grafstenen

Voorbeelden in het echt bekijken en gratis ontwerp

In onze monumententuin met grafstenen ziet u alle voorbeelden in het echt. Natuursteen, glas, RVS, cortenstaal, brons. Rustig en ongestoord rondkijken en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen.

Het samenstellen van gepast monument met de juiste uitstraling doen wij samen met u. Onze creatieve ontwerper maakt geheel vrijblijvend en gratis voor u een ontwerp.

Creativiteit en degelijkheid

bijzondere gedenktekens

Een van de specialiteiten van Den Hollandsche is de combinatie van creativiteit en degelijkheid.

Het uitwerken van persoonlijke ideeën en een degelijk advies leiden tot mooie, persoonlijke en heel bijzondere gedenktekens.

Een grafsteen uitzoeken

hoe werkt het?

Met het grootste assortiment van Nederland bieden wij u veel keuze en mogelijkheden. U kunt ongestoord oriënteren en ideeën opdoen in onze inspiratie- en showtuin. Wij zijn u graag van dienst en bieden u advies en hulp bij het uitzoeken van een model, materiaal en tekst. Om u een idee te geven van de mogelijkheden en keuzes hebben wij deze voor u op een rij gezet.

Bezoek de pagina werkwijze grafsteen uitzoeken..

Een bezoek: voorbeelden in het echt bekijken en gratis ontwerp

Onze inspiratietuin en showroom zijn bedoeld om te ontdekken wat u mooi vindt. Al lopend en kijkend zult u zaken zien die u aanspreken. Ruim 600 voorbeelden van monumenten met verschillende soorten belettering uitgevoerd in verschillende materialen en kleuren. Ongestoord rondkijken, ideeën opdoen en wanneer u vragen heeft, kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen.

  • Een persoonlijk ontwerp binnen uw budget
  • Beproefde plaatsingsmethode ter voorkoming van verzakkingen
  • Wij plaatsen in heel Vlaanderen en Nederland
  • We zijn op de hoogte van alle begraafplaatsregels in geheel Nederland
  • U krijgt deskundig advies met begrip
  • We ontwerpen volgens de Joodse richtlijnen
  • We regelen de vergunningaanvraag en de technische tekeningen

Bekijk meer voorbeelden in ons fotoboek

of bezoek onze andere informatie pagina’s

Alle monumenten uit zowel het fotoboek als de grafmonumenten pagina’s zijn aanpasbaar aan uw wensen. U bewaart monumenten die u mooi vindt in uw persoonlijke fotomap en wij maken voor u een geheel nieuw en passend persoonlijk ontwerp. Kunt u niet of bent u niet in de gelegenheid om langs te komen dan ontwerpen wij samen met u op afstand via de telefoon en/of e-mail.

Joodse grafstenen fotoboek met voorbeelden

1708 voorbeelden

Blader door ruim 1708 voorbeelden in ons fotoboek. Bewaar foto’s die u aanspreken, zodat u ze op een later moment eenvoudig terug kunt kijken.

Fotoboek
Joodse grafstenen grafmonumenten inspiratietuin

Bezoek inspiratietuin

De prijzen van grafstenen zijn duidelijk zichtbaar. Alle monumenten zijn voorzien van een bordje met de basisprijs van het monument.

Inspiratietuin
Joodse grafstenen showroom

Bezoek showroom

Grafaccessoires in alle mogelijke materialen, voorbeelden van belettering en toepassingen van persoonlijke ideeën.

Showroom
Joodse grafstenen ontwerp gratis

Gratis ontwerp

Gratis en geheel vrijblijvend ontwerpen wij samen met u een passend monument binnen uw budget.

Gratis ontwerp