Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Atos urn natuursteen - Fugare Blue

Dit materiaal kenmerkt zich door haar prachtige tekeningen vergelijkbaar met de schildertechniek pointillisme. De combinatie van warme en koude kleuren geven de urn een bijzonder karakter.

De Atos urn is vernoemd naar Kratos, de... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 11360
Bewerking Gevlamd
Catalogus Urnen
Kleur Blauw, bordeaux rood, Bruin, Groen, Paars
Land van herkomst China
Materiaal Natuursteen
Productsoort Bijzondere urnen, miniurn, Urn
Serie Atos

Productomschrijving

Dit materiaal kenmerkt zich door haar prachtige tekeningen vergelijkbaar met de schildertechniek pointillisme. De combinatie van warme en koude kleuren geven de urn een bijzonder karakter.

De Atos urn is vernoemd naar Kratos, de God die kracht personifieert.

Laat het natuursteen spreken
Natuursteen is miljoenen jaren oud en heeft van zichzelf al veel karakter. Om dit karakter zoveel mogelijk te behouden is er gekozen voor een abstracte vorm die geen afbreuk doet aan de kracht van het materiaal an sich. Laat het natuursteen spreken. De prachtige kleurschakeringen zijn op deze manier optimaal te bewonderen. De urn is massief waardoor de tekeningen doorlopen over de kubus vorm. Elk van de 8 soorten natuursteen heeft zijn of haar eigen bijpassende bewerking gekregen. Van ruw gevlamd tot gepolijst. 

Praktisch
De Atos urn wordt op eenvoudige wijze aan de onderzijde afgesloten. Op deze manier doet de deksel geen afbreuk aan het ontwerp. Tevens zorgt de deksel ervoor dat de urn iets omhoog komt waardoor deze een slagschaduw afgeeft op het onderliggende materiaal. Alle urnen kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Mocht er vuil op de urn komen dan kan dit met water en een afwasborstel worden verwijderd.

Maatwerk
Desgewenst kunt u de urn persoonlijker maken. In onze winkels, verspreid door het land, kunt u samen met onze ontwerpers de urn aanpassen in formaat, materiaal en afwerking. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld in hetzelfde materiaal een sokkel of een zuil toe te voegen. Ook het toevoegen van een tekst of een afbeelding behoort tot de mogelijkheden. Eigenlijk is alles mogelijk. Onze ontwerpers helpen u met het maken van de juiste keuzes.

Natuursteen


Miniurn
Mini-urnen zijn een veelgekozen oplossing om de as over meerdere nabestaanden te verdelen. Ook kiezen nabestaanden voor een mini-urn, wanneer zij naast het verstrooien van de as ook een kleine hoeveelheid thuis willen bewaren.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.