Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Cairn urn kei stapel van steen - Steenmannetje

De cairn urn bestaat uit gestapelde natuurlijke onbewerkte keien van natuursteen. In de onderste steen is ruimte de as. De inhoud zit tussen de 3,5 en 4,5 liter. Dit verschilt per stuk.

Deksel:
Door middel van een zaa... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 8597
Catalogus Urnen
Collectie Natuurlijk, Natuursteen, Staande steen zonder vloer
Graftype Natuurlijk
Land van herkomst Indonesië
Materiaal Natuursteen
Positie Staande steen zonder vloer
Productsoort Bijzondere urnen, Urn
Serie Natuurlijke urnen

Productomschrijving

De cairn urn bestaat uit gestapelde natuurlijke onbewerkte keien van natuursteen. In de onderste steen is ruimte de as. De inhoud zit tussen de 3,5 en 4,5 liter. Dit verschilt per stuk.

Deksel:
Door middel van een zaagsnede aan de onderzijde is er een deksel gecreëerd. Deze kunt u in het zicht laten, maar indien gewenst kunt u de urn ook iets dieper in de grond plaatsen, waardoor deze niet zichtbaar is. 

Tekst toevoegen:
Het is mogelijk om tekst op de stenen urn te maken. Dit kunnen bijvoorbeeld letters zijn van cortenstaal. Zelfs mogelijk in eigen handschrift.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.