Familiegraf van Azul Macauba en glas

Familiegraf van Azul Macauba en glas foto 1
Het moderne gedenkteken voor het dubbele familiegraf is gemaakt van twee soorten natuursteen en glas. Ongetwijfeld zal u de strakke belijning en de vlakverdeling in de vorm van het Latijnse kruis opvallen. Zo bestaat het liggende deel aan de linker- en... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33307
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Blauw, Kleurrijk
Liggende deel Gesloten dekplaat, Glas, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het moderne gedenkteken voor het dubbele familiegraf is gemaakt van twee soorten natuursteen en glas. Ongetwijfeld zal u de strakke belijning en de vlakverdeling in de vorm van het Latijnse kruis opvallen. Zo bestaat het liggende deel aan de linker- en rechterzijde uit dekplaten van zwart gepolijst natuursteen, met daartussen de iets verheven strook van lichtblauw natuursteen. Dit lichtblauwe natuursteen heet Azul Macauba en heeft een heel bijzondere textuur dat lijkt op de zee. Deze strook vormt de basis van het kruis en wordt verder gebruikt voor het verheven voetstuk van de letterplaten. In het midden op het voetstuk staat een derde deel van Azul Macauba dat het bovenste deel van het kruis vormt. Hierop is ook een spreuk aangebracht. Aan weerszijden staan de twee blauwe letterplaten van glas die de namen en datums bevatten. Voor de namen is gekozen om deze weer te geven in een sierlijk handschrift lettertype.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen