Familiegraf van Azul Macauba en glas

Familiegraf van Azul Macauba en glas foto 1
Het moderne gedenkteken voor het dubbele familiegraf is gemaakt van twee soorten natuursteen en glas. Ongetwijfeld zal u de strakke belijning en de vlakverdeling in de vorm van het Latijnse kruis opvallen. Zo bestaat het liggende deel aan de linker- en... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33307
Catalogus Grafmonumenten, Jong en Eigentijds
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Grote grafmonumenten, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Glas Blauw
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Blauw, Zwart
Materiaal Glas
Natuursteen & Graniet Azul

Productomschrijving

Het moderne gedenkteken voor het dubbele familiegraf is gemaakt van twee soorten natuursteen en glas. Ongetwijfeld zal u de strakke belijning en de vlakverdeling in de vorm van het Latijnse kruis opvallen. Zo bestaat het liggende deel aan de linker- en rechterzijde uit dekplaten van zwart gepolijst natuursteen, met daartussen de iets verheven strook van lichtblauw natuursteen. Dit lichtblauwe natuursteen heet Azul Macauba en heeft een heel bijzondere textuur dat lijkt op de zee. Deze strook vormt de basis van het kruis en wordt verder gebruikt voor het verheven voetstuk van de letterplaten. In het midden op het voetstuk staat een derde deel van Azul Macauba dat het bovenste deel van het kruis vormt. Hierop is ook een spreuk aangebracht. Aan weerszijden staan de twee blauwe letterplaten van glas die de namen en datums bevatten. Voor de namen is gekozen om deze weer te geven in een sierlijk handschrift lettertype.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.