Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Keramische knuffelkei 0.05L 11538

Keramische knuffelkei 0.05L 11538 foto 1
Met keramiek zijn zeer veel designs, kleuren en afwerkingen mogelijk. Keramiek wordt gebakken in de oven, waardoor de uitstraling en de kleurtint per product iets kan verschillen. Hierdoor is elk product van keramiek uniek. Een knuffelkeitje is een min... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 11538
Collectie FP
Kleur Groen
Materiaal Keramiek
Productsoort Knuffelkeitje, miniurn
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Inhoud 0,05l
Hoogte 6cm

Productomschrijving

Keramiek
Met keramiek zijn zeer veel designs, kleuren en afwerkingen mogelijk. Keramiek wordt gebakken in de oven, waardoor de uitstraling en de kleurtint per product iets kan verschillen. Hierdoor is elk product van keramiek uniek.

Knuffelkeitje
Een knuffelkeitje is een mini-urn waarin een beetje as kan worden bewaard. Een knuffelkeitje is een bijzondere en persoonlijke manier om de as onder meerdere nabestaanden te verdelen of om altijd een klein beetje as bij u te dragen.

Miniurn
Mini-urnen zijn een veelgekozen oplossing om de as over meerdere nabestaanden te verdelen. Ook kiezen nabestaanden voor een mini-urn, wanneer zij naast het verstrooien van de as ook een kleine hoeveelheid thuis willen bewaren.

Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.