Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Moderne urn Arms groen gepatineerd

Inhoud 4,5 en 3,5 liter

Beide delen zijn ook apart leverbaar Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 12416
Catalogus Kunstenaars, Urnen
Collectie Kunstenaars
Kleur Groen
Materiaal Brons
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productsoort Bijzondere urnen, Urn
Stijl Modern
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Inhoud 3,5l, 4,5l
Breedte 15cm
Hoogte 36cm, 40cm

Productomschrijving

Inhoud 4,5 en 3,5 liter

Beide delen zijn ook apart leverbaar

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.