Zwart gedenkteken met zonnebloem op glas

Wat in eerste instantie een rechttoe-rechtaan gedenkteken lijkt, blijkt vol met leuke originele details te zitten. Een belangrijk aspect van het gedenkteken is het matte oppervlak van het natuursteen. Het is wel iets gepolijst, maar niet te veel. Hierd... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35389
Bloemen en planten Bloem, Zonnebloem
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkel
Kleur Zwart
Materiaal Glas
Symboliek Hart, Zonnebloem

Productomschrijving

Wat in eerste instantie een rechttoe-rechtaan gedenkteken lijkt, blijkt vol met leuke originele details te zitten. Een belangrijk aspect van het gedenkteken is het matte oppervlak van het natuursteen. Het is wel iets gepolijst, maar niet te veel. Hierdoor is de afwerking strak en mooi egaal, maar heeft het natuursteen toch een matte afwerking, waardoor het een eigentijdse uitstraling krijgt. De lettersteen is voorzien van een subtiele witte belettering, welke rust uitstraalt. De illustratie van de zonnebloem is vervolgens niet op het natuursteen zelf gemaakt, maar op een smalle glasplaat die door twee rvs steunen netjes op zijn plek wordt gehouden. Het geel kleur verrassend goed bij de bijna zwarte achtergrond. Het liggende deel bestaat voornamelijk uit potgrond met beplanting, maar daaromheen is een strakke omranding van hetzelfde natuursteen gemaakt. Het middenstuk wordt gesierd door een groot hart, met daarin een korte, maar heel krachtige boodschap.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.