Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Asreliek 'hart'

Asreliek 'hart' foto 1
As wordt verwerkt in het glas. Het reliek kan worden vervaardigd in verschillende kleuren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te cr... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 11688
Collectie Glas
Materiaal Glas
Productsoort Hart urnen, miniurn, Urn

Productomschrijving

As wordt verwerkt in het glas. Het reliek kan worden vervaardigd in verschillende kleuren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Miniurn
Mini-urnen zijn een veelgekozen oplossing om de as over meerdere nabestaanden te verdelen. Ook kiezen nabestaanden voor een mini-urn, wanneer zij naast het verstrooien van de as ook een kleine hoeveelheid thuis willen bewaren.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het `normale` formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden .