Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Cortenstaal Roos

Een roos in het algemeen staat symbool voor liefde, vreugde, geluk en genegenheid. De hartvormige blaadjes hebben allen een betekenis in de richting van liefde en vertrouwen. 

Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decor... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 12451
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Roos
Catalogus Urnen
Collectie Kunstenaars
Liefde Roos
Materiaal Cortenstaal
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productsoort Bijzondere urnen, Urn
Stijl Modern, Strak
Symboliek Roos
Thema Roos
Vorm bloem
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten

Productomschrijving

Een roos in het algemeen staat symbool voor liefde, vreugde, geluk en genegenheid. De hartvormige blaadjes hebben allen een betekenis in de richting van liefde en vertrouwen. Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.