Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Keramische Geert Kunen 0.5L 13007

Keramische Geert Kunen 0.5L 13007 foto 1
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 13007
Collectie Geert Kunen, Kunstenaars
Materiaal Keramiek
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productsoort Duourn, miniurn
Weersbestendigheid Alleen geschikt voor binnen
Inhoud 0,50l
Hoogte 18cm

Productomschrijving

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Keramiek
Met keramiek zijn zeer veel designs, kleuren en afwerkingen mogelijk. Keramiek wordt gebakken in de oven, waardoor de uitstraling en de kleurtint per product iets kan verschillen. Hierdoor is elk product van keramiek uniek.

Duourn
Bij een duo-urn is er ruimte voor de as van twee personen. Een unieke manier om symbolisch voor altijd bij elkaar te blijven.

Miniurn
Mini-urnen zijn een veelgekozen oplossing om de as over meerdere nabestaanden te verdelen. Ook kiezen nabestaanden voor een mini-urn, wanneer zij naast het verstrooien van de as ook een kleine hoeveelheid thuis willen bewaren.