Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Keramische keepsake Geert Kunen 0.3L 2776

Keramische keepsake Geert Kunen 0.3L 2776 foto 1
Keramiek urn brons finish Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen k... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 2776
Collectie Geert Kunen, Kunstenaars
Materiaal Keramiek
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productsoort Keepsake
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Inhoud 0,30l
Hoogte 21cm

Productomschrijving

Keramiek urn brons finish

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Keramiek
Met keramiek zijn zeer veel designs, kleuren en afwerkingen mogelijk. Keramiek wordt gebakken in de oven, waardoor de uitstraling en de kleurtint per product iets kan verschillen. Hierdoor is elk product van keramiek uniek.

Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.