Keramische kunstenaars urn met hartje en waxinelichtje

Keramische kunstenaars urn met hartje en waxinelichtje foto 1
Keramiek urn brons finish Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen k... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 2768
Collectie Kunstenaars
Kleur Brons
Materiaal Keramiek
Productsoort Urn
Symboliek Hart
Uitvoering Met waxinelichtje
Inhoud 1,00l
Lengte 24,00cm
Gewicht 1,50kg

Productomschrijving

Keramiek urn brons finish

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Keramiek
Met keramiek zijn zeer veel designs, kleuren en afwerkingen mogelijk. Keramiek wordt gebakken in de oven, waardoor de uitstraling en de kleurtint per product iets kan verschillen. Hierdoor is elk product van keramiek uniek.

Met waxinelichtje
Een waxinelichtje geeft extra warmte en een gevoel van geborgenheid. Dit product is uitgevoerd met een waxinelichthouder, waarin ruimte is voor de meest gangbare maat van een waxinelicht.