Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Nemos Urn - Boom

Urn met een handgehakte boom uit natuursteen. De natuurlijke schakeringen van het wit en groen in het natuursteen maken het een prachtige natuurlijke urn.

De Nemos urnen zijn ontstaan uit vriendelijke zachte vormen. Het zijn urnen om te koestere... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 11574
Catalogus Urnen
Kleur Groen
Land van herkomst Zuid-Afrika
Materiaal Natuursteen
Productsoort Bijzondere urnen, miniurn, Urn
Serie Natuurlijke urnen, Nemos

Productomschrijving

Urn met een handgehakte boom uit natuursteen. De natuurlijke schakeringen van het wit en groen in het natuursteen maken het een prachtige natuurlijke urn.

De Nemos urnen zijn ontstaan uit vriendelijke zachte vormen. Het zijn urnen om te koesteren en aan te raken. Door haar schoonheid zal de urn nergens misstaan. De deksel zit verwerkt in de onderkant van de urn waardoor er geen zichtbare afsluiting is. Dit geeft meer rust en ruimte. 

De urn bestaat uit één stuk natuursteen waar de vorm handmatig uit is gehakt. Alle details zijn met hand gehakt en zacht afgewerkt. Een prachtig stukje ambacht.

 Natuursteen


Miniurn
Mini-urnen zijn een veelgekozen oplossing om de as over meerdere nabestaanden te verdelen. Ook kiezen nabestaanden voor een mini-urn, wanneer zij naast het verstrooien van de as ook een kleine hoeveelheid thuis willen bewaren.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.