Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Nemos Urn - Natuursteen - Zwart grijs graniet

Het is mogelijk om bronzen accessoires of teksten toe te voegen. Een tekening of tekst zandstralen in de urn is ook mogelijk. Wij helpen u graag in 1 van onze winkels.

De Nemos urnen zijn ontstaan uit vriendelijke zachte vormen. Het zijn urne... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 12400
Catalogus Urnen
Collectie Natuursteen
Kleur Antraciet, Grijs
Land van herkomst India
Materiaal Natuursteen
Productsoort Bijzondere urnen, miniurn, Urn
Serie Nemos

Productomschrijving

Het is mogelijk om bronzen accessoires of teksten toe te voegen. Een tekening of tekst zandstralen in de urn is ook mogelijk. Wij helpen u graag in 1 van onze winkels.

De Nemos urnen zijn ontstaan uit vriendelijke zachte vormen. Het zijn urnen om te koesteren en aan te raken. Door haar schoonheid zal de urn nergens misstaan. De deksel zit verwerkt in de onderkant van de urn waardoor er geen zichtbare afsluiting is. Dit geeft meer rust en ruimte.Natuursteen


Miniurn
Mini-urnen zijn een veelgekozen oplossing om de as over meerdere nabestaanden te verdelen. Ook kiezen nabestaanden voor een mini-urn, wanneer zij naast het verstrooien van de as ook een kleine hoeveelheid thuis willen bewaren.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.