Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Rechthoekige natuurstenen urn gezoet

Rechthoekige natuurstenen urn gezoet foto 1
Urn van grijs natuursteen. De deksel zit aan de onderkant en deze is kleiner dan de urn waardoor er een zwevend effect ontstaat. De randen van het natuursteen zijn afgewerkt met een botte kant zodat de urn niet snel kan beschadigen. Natuursteen is miss... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 8913
Catalogus Urnen
Collectie Natuursteen
Kleur Antraciet, Grijs
Materiaal Natuursteen
Productsoort Urn
Steensoort Graniet
Hoogte 280mm
Inhoud 2,29l

Productomschrijving

Urn van grijs natuursteen. De deksel zit aan de onderkant en deze is kleiner dan de urn waardoor er een zwevend effect ontstaat. De randen van het natuursteen zijn afgewerkt met een botte kant zodat de urn niet snel kan beschadigen.

Natuursteen


Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.