Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urn met speelkaarten

Urn met speelkaarten foto 1
Handbeschilderd. Bovenop de urn is er een uitsparing voor een waxinelichtje bij formaat 30-35 cm. In kleinere formaten is er een uitsparing voor een klein kaarsje. De buitenurn heeft deze uitsparing niet standaard. Met keramiek zijn zeer veel designs, ... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 4044
Catalogus Urnen
Materiaal Keramiek
Productsoort Bijzondere urnen, Urn

Productomschrijving

Handbeschilderd. Bovenop de urn is er een uitsparing voor een waxinelichtje bij formaat 30-35 cm. In kleinere formaten is er een uitsparing voor een klein kaarsje. De buitenurn heeft deze uitsparing niet standaard.

Keramiek
Met keramiek zijn zeer veel designs, kleuren en afwerkingen mogelijk. Keramiek wordt gebakken in de oven, waardoor de uitstraling en de kleurtint per product iets kan verschillen. Hierdoor is elk product van keramiek uniek.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.