Urn van es met blauwe mineralen

Deze urn is gemaakt van een prachtig stuk essenhout. Ik heb de natuurlijke uitsparingen gevuld met blauwe mineralen. De dop is gemaakt van walnoot. Kijk met aandacht naar de wonderlijke tekening in het hout. Zoveel kleuren en lijnen, het vertelt het ve... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 10863
Catalogus Kunstenaars
Materiaal Hout
Productsoort Urn
Serie Martin
Inhoud 2,0l
Hoogte 19cm
Diameter 19cm

Productomschrijving

Deze urn is gemaakt van een prachtig stuk essenhout. Ik heb de natuurlijke uitsparingen gevuld met blauwe mineralen. De dop is gemaakt van walnoot. Kijk met aandacht naar de wonderlijke tekening in het hout. Zoveel kleuren en lijnen, het vertelt het verhaal van een rijk leven. Een uniek sierraad om het leven van een geliefde mee te gedenken.

Technische details: de urn is fijngeschuurd met korrel 400 en gepolijst met een (niet waterbestendige) waslaag. Ik maak gebruik van lokaal gekapte bomen, de urn is dus een duurzaam product. Plaats de urn niet in direct zonlicht of dichtbij een hittebron en maak het alleen schoon met een droge doek.

Hout
Hout is een duurzaam materiaal met een warme uitstraling. Met houtfineer wordt een zeer eigentijdse en moderne uitstraling verkregen, terwijl de massief houten producten een wat meer traditioneel uiterlijk hebben.