Grafzerken Antwerpenpersoonlijke gedenktekens

Wij ontwerpen en plaatsen wekelijks grafzerken in België. Hierdoor hebben wij gedegen kennis van de kerkhoven en wij stemmen daar het ontwerp op af.

 • geen extra plaatsingskosten in België
 • wij plaatsen regelmatig grafzerken in Antwerpen en omgeving
 • gratis en vrijblijvend ontwerp van de grafzerk
 • ontwerp vanuit uw budget
 • een gepast grafmonument in slechts één bezoek ( inspiratiewinkels )
 • vrijblijvend advies aan huis in Noord-Holland ( thuisbezoek )
grafzerken antwerpen showtuin

Bekijk voorbeelden van grafzerken

grafzerken in alle mogelijke materialen en stijlen

Wij ontwerpen en plaatsen wekelijks grafzerken in België. Hierdoor hebben wij gedegen kennis van de begraafplaatsen en kunnen wij het ontwerp hierop afstemmen. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment met grafmonumenten en grafzerken, beschikbaar in verschillende materialen, vormen en kleuren.

grafzerken antwerpen natuursteen

Natuursteen grafzerken

Natuursteen is het meest gebruikte materiaal voor een grafzerk. Dit komt vooral vanwege haar duurzaamheid. Graniet, marmer en hardsteen zijn de meest bekende natuursteensoorten.

Bekijk 561 voorbeelden
grafzerken antwerpen met inox en glas

Inox en glazen grafzerken

Inox staat voor Roestvast Staal en is een zeer duurzame metaalsoort. De lichte metaalkleur geeft inox grafzerken een fraaie, jonge en moderne uitstraling.

Bekijk 382 voorbeelden
grafzerken antwerpen glas

Glazen grafzerken

Een grafzerk van glas creëert transparantie en toegankelijkheid. Het is een prachtig en licht materiaal. Door gebruik te maken van verschillende glastechnieken als glasfusing, smelten en emailleren, geven wij het monument een persoonlijke tint.

Bekijk glazen grafzerken
grafzerken antwerpen zwerfkei

Zwerfkeien als grafmonument

Ruwe, onbewerkte, natuurlijke natuursteen keien worden al vele jaren als grafmonument toegepast. Een aanzienlijk deel van het assortiment van Den Hollandsche bestaat dan ook uit natuurlijke keien als grafzerk. De keien zijn afkomstig uit alle werelddelen.

Bekijk zwerfkeien

Er is altijd een stijl, materiaal of materiaalcombinatie dat bij u past

Onze collectie bestaat uit veel verschillende stijlen en vormen, door een aantal collecties te bekijken kunt u ontdekken wat u mooi en passend vindt. Alle grafzerken zijn te gebruiken als uitgangspunt voor een persoonlijk gedenkteken. We ontwerpen het gedenkteken geheel vrijblijvend en kosteloos voor u.

grafzerken antwerpen hout

Grafzerken van hout

Voor houten grafzerken maken wij gebruik van teakhout. Teakhout is bekend uit de scheepsbouw en tuinmeubelindustrie. Kenmerkend is de hoge duurzaamheid. Wij geven tot 30 jaar garantie tegen houtrot.

Houten grafzerken
grafzerken antwerpen brons

Brons voor gedenktekens

Brons is een veel toegepast materiaal bij grafzerken. Naast de accessoires zoals; letters, lantaarns, vazen, en beelden zijn er veel meer mogelijkheden met brons…

Bekijk voorbeelden
grafzerken antwerpen cortenstaal

Cortenstaal grafzerken

Cortenstaal is een in de jaren dertig van de 20e eeuw uitgevonden staalsoort. Toepassing van dit fraaie metaal in een grafzerk echter is iets nieuws. Cortenstaal is een duurzaam materiaal en heeft een prachtige roestkleurige uitstraling.

Bekijk monumenten van cortenstaal
grafzerken antwerpen versteend hout

Versteend hout als grafzerk

Versteend hout vormt voor velen een mooie link tussen de historie van de wereld, het leven hier op aarde en het herdenken van onze naasten. De stammen hebben elk hun eigen vorm, verhaal en kleur net als wij mensen en geen een is er gelijk.

Bekijk versteend hout als grafzerk

Vanuit een voorbeeld

aanpassen of combineren

Aanpassen – Elk voorbeeld passen wij aan hoe u dat wilt
Combineren – U kunt details van verschillende monumenten met elkaar combineren

Een grafzerk uit onze selectie ‘eenvoudig tot bijzondere grafzerken’ is goed betaalbaar en vervaardigd uit de allerhoogste kwaliteit natuursteen. Onze grafzerken staan opgesteld in onze inspiratietuin en showroom in Elst. U van harte welkom om de grafzerken in het echt te bekijken.

Soorten en kleuren natuursteen

zeer veel keuze

U heeft de keuze uit talloze soorten natuursteen die variëren qua kleur en structuur. Wij onderscheiden graniet, leisteen, kalksteen, marmer en kwartsiet.

In onze inspiratietuin met ruim 600 voorbeeld grafzerken in de buitenlucht kunt u alle materialen en kleuren in het echt bekijken.

Bezoek de pagina soorten natuursteen voor meer informatie en voorbeelden.

Ideeën opdoen

bekijk voorbeelden in onze inspiratietuin

In onze inspiratietuin en showroom ziet u alle mogelijke materialen die zijn toegepast in verschillende vormen en stijlen.

Accessoires, de lettersteen of een detail van het monument in een ander materiaal dan natuursteen bieden veel mogelijkheden om de grafzerk van een persoonlijke tint te voorzien.

Vogels en vlinders worden vaak toegepast. Bekijk voorbeelden op de pagina grafzerk decoraties vogels en vlinders.

Duurzaamheid

tot 30 jaar garantie

Wij werken uitsluitend met duurzame materialen met een lange levensduur. De beste kwaliteit natuursteen, inox, staal en glas geven u de garantie dat de grafzerk mooi blijft. Wij geven tot 30 jaar garantie op alle door ons geleverde grafzerken.

Bekijk de garanties die wij afgeven.

Graftypes

algemeen, dubbel/familiegraf, enkel en kort graf

Alle voorbeelden die u ziet in onze tuin of op onze website passen wij voor u aan. Het uitgangspunt is altijd een persoonlijke wens of idee van de overledene of u als nabestaande(n).

Wij zorgen ervoor dat de kleurstelling, de accessoires, het model, de verhoudingen en afmetingen een harmonieus geheel vormen.

Bekijken en selecteer voorbeelden in ons fotoboek.

Een bezoek aan Den Hollandsche

grafzerken antwerpen dichtsbijzijnde vestigingen in Nederland

Wekelijks ontvangen wij families uit België waarmee we samen een unieke grafzerk voor hun dierbare ontwerpen. Om het plannen van een bezoek voor u makkelijker te maken zijn wij ook regelmatig op zondag geopend.

Bekijk alle openingstijden of maak een vrijblijvende afspraak.

Afbeeldingen en foto’s

glas en andere materialen

Wij bieden u alle mogelijkheden van een foto of afbeelding in klein formaat tot een gehele letterplaat met levensgrote afbeeldingen. Bekijk voorbeelden van glas, porselein, natuursteen en anderen materialen

Bezoek de pagina foto op grafzerk voor meer informatie.

Altijd slagen

voor een mooi en gepast monument

Omdat alles mogelijk is, slaagt u altijd voor een passend gedenkteken.

We maken altijd een nieuw en persoonlijk ontwerp, zodat u goed inzicht krijgt in hoe het monument er uit komt te zien.

Tijdens het ontwerpen houden wij rekening met uw budget.

In alle rust zoeken naar een passend gedenkteken.

daarna vrijblijvend een ontwerp

Vele voorbeelden in verschillende stijlen en vormen staan opgesteld in onze inspiratietuin te Elst. Ongestoord rondkijken, ideeën opdoen en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen. Meer informatie over onze inspiratietuin.

Mensen zijn niet hetzelfde maar uniek

wij ontwerpen op basis van uw wensen

Op basis van uw wensen ontwerpen we samen met u het monument en creëren een uniek en harmonieus geheel.

Heeft u nog geen idee?Door te luisteren naar de verhalen over de overledene en uw wensen proberen we met elkaar tot een resultaat te komen.

De belettering

eigen grafische vormgevers

De belettering is zeer bepalend in het totale ontwerp van een monument. Door gebruik te maken van eigen grafische vormgevers proberen wij de kwaliteit voor u te waarborgen.

Voor ieder monument kijken we apart naar de positie van te de teksten op het monument, het type letters, de afmetingen en de kleur.

Collage van foto’s

bijzonder en veelzeggend

Het plaatsen van meerdere foto’s geeft een goed beeld van hoe iemand was, waar hij of zei voor stond.

Een fotocollage is te plaatsen op vele manieren, we laten u graag de mogelijkheden zien en u kiest precies wat u mooi en passend vindt.

Eigen persoonlijke tint

geeft herkenning

Steeds vaker worden grafzerken voorzien van een eigen persoonlijke tint. Hierdoor krijgt de grafzerk een bijzondere betekenis.

“De bijzondere betekenis zit ‘m in…” Een monument vertelt zo iets over de overledene, geeft herkenning en haalt herinneringen op.

Begraafplaatsen in Antwerpen

informatie over begraafplaatsen

Den Hollandsche plaatst op alle begraafplaatsen in Antwerpen zonder bijkomende kosten. Zeer regelmatig plaatsen wij grafzerken in Hasselt waardoor wij bekend zijn met de regels en voorwaarden die de begraafplaatsen stellen.

Parkbegraafplaats Schoonselhof Wilrijk
Begraafplaats Berchem
Begraafplaats Berendrecht De Keyserhoeve/Spaansemolenstraat/Noordland
Begraafplaats Borgerhout Onze-Lieve-Vrouwbegraafplaats (Silsburg)
Begraafplaats Deurne,Ruggeveld August Van de Wielelei
Begraafpark Deurne Sint-Fredegandus: Lakborslei
Begraafpark Deurne Sint-Rochus: Sint-Rochusstraat
Begraafplaats Ekeren Driehoekstraat 237
Begraafplaats Hoboken Schoonselhoflei
Begraafplaats Merksem Begraafpark Van Heybeeckstraat
Begraafplaats Wilrijk Begraafplaats Steytelinck
Begraafplaats Wilrijk Parkbegraafplaats Moretus: Jules Moretuslei
Begraafplaats Stabroek Centrum Vossenveldlaan
Begraafplaats Hoevenen Kerkstraat

Een grafzerk samenstellen en ontwerpen, hoe werkt dat?

via een persoonlijk gesprek, via de telefoon of een adviesgesprek

Bij het samenstellen van een grafzerk moeten veel beslissingen worden genomen, onder andere over het soort materiaal, materiaaldiktes, de inscriptie, de lay-out en de accessoires.

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek met een adviseur op afstand, via de telefoon en e-mail of bij ons op het bedrijf. Wij bespreken tijdens het gesprek alle details en kunnen u direct de prijs geven. Uiteraard kunt u gewoon langskomen zonder dit van te voren aan te kondigen, echter… indien u er zeker van wilt zijn dat onze dat onze adviseurs ruim de tijd voor u kunnen nemen raden wij u aan om uw bezoek vooraf aan te kondigen.

Kondig uw bezoek aan

Tijdens uw bezoek

 • ruim 600 voorbeelden in het echt
 • deskundig advies
 • ontwerp van het monument
 • direct een offerte

Na uw bezoek

 • wij regelen de vergunning aanvraag
 • u geeft akkoord op het ontwerp en inscriptie
 • wij berichten u wanneer we gaan plaatsen
 • u kunt de beplanting zelf, samen met ons of door ons laten uitvoeren
fotoboek grafzerken

1713 voorbeelden

Blader door ruim 1713 voorbeelden in ons fotoboek. Bewaar foto’s die u aanspreken, zodat u ze op een later moment eenvoudig terug kunt kijken.

Fotoboek grafzerken
prijzen grafzerken monumententuin inspiratietuin

Bezoek inspiratietuin

De prijzen van grafzerken zijn duidelijk zichtbaar. Alle grafzerken zijn voorzien van een bordje met de basisprijs van het monument.

Inspiratietuin grafzerken
showroom grafaccessoires en grafzerken

Bezoek showroom

Grafaccessoires in alle mogelijke materialen, voorbeelden van inscriptie en toepassingen van persoonlijke ideeën.

Showroom
grafzerken gratis sontwerp vanuit uw budget

Gratis ontwerp

Gratis en geheel vrijblijvend ontwerpen wij samen met u een passend monument binnen uw budget.

Gratis ontwerp

Ook plaatsen wij op begraafplaatsen dichtbij Antwerpen

Arendonk
Begraafplaats Centrum : Kloosterbaan
Begraafplaats Voorheide : Ooststraat
Baarle-Hertog: Centrum: Molenstraat
Balen
Centrum: Schakelveld
Rosselaar: Korenhoeven
Hulsen: Venakkerweg
Schoorheide: Asbeekstraat
Olmen: Kerkhofstraat
Beerse
Begraafplaats: Beekakkersstraat
Begraafplaats: Hoevestraat
Begraafplaats: Heiakker
Begraafplaats Beerse-centrum: aan de kerk
Begraafplaats Vlimmeren: aan de kerk
Berlaar
Begraafplaats Hemelshoek: Hemelshoek
Begraafplaats Centrum: Markt
Begraafplaats Heikant: Aarschotsebaan
Begraafplaats Gestel: Sint-Lambertusplaats
Boechout: Hovesesteenweg
Bonheiden: Muizensteenweg
Boom: Kerkhofstraat
Bornem
Bornem-centrum: Sint-Amandsesteenweg
Bornem – Branst: Hoek Branstsedreef – Riddermoerstraat
Bornem – Weert: Appeldijkstraat naast kerk
Bornem- Mariekerke : Hoek Bovenstraat – Paardenstraat
Bornem – Hingene: Wolfgang d’Urselstraat naast kerk
Bornem – Wintam: Paardenweg
Bornem – Eikevliet: Richard Caluwaertsstraat naast kerk
Borsbeek: de Robianostraat 111
Brasschaat
Brasschaat Centrum: Miksebaan 78
Brasschaat Rustoord: Max Hermanlei 193
Maria-ter-Heide: Durentijdlei 89
Mariaburg: Alfredlei
Brecht
Sint-Job-in-‘t-Goor : Kerkhofstraat
Overbroek : Sint-Willebrordusstraat
Sint-Lenaarts: Kapelakker
Brecht-centrum : Waterhoevelaan (zijstraat Lessiusstraat)
Dessel
Dessel-Centrum: Pastorijstraat
Dessel-Witgoor: Kerkhofweg
Zanddijk: Boshoek
Duffel
Begraafplaats Duffel-centrum, Leopoldstraat
Begraafplaats Mijlstraat, Mijlstraat
Edegem: Dokter Frans Bernaertstraat
Essen
Begraafplaats centrum: Nieuwstraat
Begraafplaats Horendonk: Dreveneind
Begraafplaats Statie: Kerkhofweg
Begraafplaats Heikant: Nolsebaan
Begraafplaats Hoek: Hoek Moerkantsebaan-Verbindingsstraat
Begraafplaats Wildert: Sint Jansstraat
Geel
Ten Aard: Broekstraat
Ten Aard kerk: Vaartstraat
Holven: Zandhoefstraat
Larum: Larumseweg
Punt: St.-Kristoffelstraat
Winkelomheide: Kemeldijk
Stelen: Stelen
Oosterlo: Eindhoutseweg
Zammel: Veestraat
Zammel kerk: Zammelseweg
Bel kerk: Bel
Bel: Hoogstraat
Eikenvelden: Borgstad
St.-Dimpna: Rijn
Grobbendonk
Kerkhof Grobbendonk: Nijverheidsstraat
Kerkhof Bouwel 1 aan kerk: Dorp
Kerkhof Het Hoog: Dijkstraat
Heist-op-den-Berg
Centrum: Kerkhofstraat
Hallaar: Hollestraat
Itegem: Kerkstraat
Schriek: Tuindijk
Wiekevorst: Dalstraat
Hemiksem
Hemiksem: Kerkstraat 25
Herentals
Herentals: Lichtaartseweg 111
Noorderwijk: Bremstraat
Morkhoven: Rode-Leeuwstraat
Herenthout
Herenthout: Reynegomlaant
Herselt
Ramsel – oud kerkhof: G. Vandenheuvelstraat
Ramsel – nieuw kerkhof: Stationsstraat
Herselt: Denstraat
Bergom: Hoge Dreef
Blauberg: Groenstraat
Hove
Hove: L. Dumortierstraat
Hulshout
Hulshout: Borgerhoutstraat
Kalmthout
Heide: Vredelaan
Nieuwmoer: Prelaat Deckersstraat
Achterbroek: Kalmthoutsesteenweg
Centrum: Kerkeneind
Kapellen
Hoogboom: Hoogboomsteenweg
Kapellen Centrum: Heidestraat
Putte-Kapellen: Veldstraat (ook toegankelijk via Ertbrantstraat/Puttestraat)
Kasterlee
St. Jozefstraat – Leistraat
Lichtaart: Pater Damiaanstraat
Tielen: Broekstraat – Tielendorp
Kontich
Kontich: Duffelsesteenweg
Laakdal
Eindhout: Kerkhofweg
Vorst-Centrum: Kerkstraat
Vorst-Meerlaar: De Heuvels
Vorst-Meerlaar: Geelsebaan
Veerle: Makelstraat
Lier
Begraafplaats Mechelpoort: Mechelsesteenweg
Begraafplaats Kloosterheide: Marnixdreef
Begraafplaats Koningshooikt: Beekstraat
Lille
Centrum: Kerkplein
Gierle: Schoolstraat
Poederlee: Heggekapel
Wechelderzande: Dennenlaan
Lint
Lint: Bouwenstraat
Malle
Oostmalle: Bruintjesweg
Westmalle: Oude Molenstraat
Mechelen
Heffen: Dorpstraat
Hombeek: Locquetstraat
Leest: Dorpstraat
Mechelen: Ziekebeemdenstraat
Muizen: Kerkenbos
Walem: K. Albertstraat
Meerhout
Meerhout: Lieve Vrouweweg
Merksplas
Merksplas: Kerkstraat
Mol
Achterbos: Achterbos
Donk: Kerkhoflaan
Ezaart: Bellekensstraat
Ginderbuiten: St. Carolusstraat
Gompel: O. L. Vrouwstraat
Centrum: Kruisven
Millegem: Koekoekstraat-Arendstraat
Postel: Reuselseweg
Rauw: aan de kerk
Sluis: St. Bernardusstraat
Wezel: Lostraat
Mortsel
Begraafplaats Mortsel-dorp: Lepelstraat 1
Begraafplaats Cantincrode: Krijgsbaan 65
Niel
Niel:
E. Claessenslaan
Nijlen
Centrum: Nonnenstraat
Kessel: Oude Bevelsesteenweg
Olen
Olen-Centrum: Sint-Maartenstraat
Onze-Lieve-Vrouw Olen: Stationsstraat
Sint-Jozef Olen: Pastoor Janssensplein
Putte
Putte: Lierbaan
Puurs
Centrum: Kerkhofstraat
Kalfort: Coolhemveldstraat
Liezele: Turkenhofdreef
Ruisbroek: Donkstraat
Breendonk: Breendonk-Dorp
Ranst
Ranst: Centrum + Schawijkstraat
Broechem: Kapelstraat
Oelegem: Kerkhoflei
Emblem: Ambelweg
Ravels
Gesloten begraafplaats deelgemeente Ravels: Sint-Servaasstraat
Begraafplaats Raaftuinen deelgemeente Ravels: Raaftuinweg
Gesloten begraafplaats deelgemeente Weelde parochie Sint-Jan: Kerkhofstraat
Begraafplaats deelgemeente Ravels parochie Ravels-Eel: Vooreel (op kruising met Kapelstraat)
Begraafplaats deelgemeente Weelde parochie Sint-Michiel: Torenstraat
Begraafplaats deelgemeente Weelde parochie Weelde-Station: Bredaseweg
Begraafplaats deelgemeente Poppel: Steenweg
Retie
Centrum: Kerkhofstraat
Schoonbroek: Kerkplein
Rijkevorsel
Rijkevorsel centrum: Sint-Lenaartsesteenweg
Sint-Jozef: Kerkdreef
Rumst
Rumst: Kerkhofstraat
Reet
Reet: Kerkhofstraat
Schelle
Schelle: Kerkhofstraat
Schilde
Begraafplaats Schilde: Kerkplein
Begraafplaats ’s-Gravenwezel: Moerstraat
Schoten
Schoten: Hendrik Consciencestraat
Sint-Amands
Centrum: Hekkestraat
Oppuurs: Meir
Lippelo: Doelstraat
Sint-Katelijne-Waver
Centrum: Zonstraat
Onze-Lieve-Vrouw-Waver: Kerkhoflei
Pasbrug-Nieuwendijk: Borgersteinlei
Hoge Velden: Elzestraat
Turnhout
Begraafplaats Kwakkelstraat: Kwakkelstraat
Begraafplaats Nazareth: Steenweg op Merksplas
Vosselaar
Begraafplaats Centrum: Maurits Pottersstraat
Begraafplaats Akkerveld: Roggestraat
Westerlo
Heultje: Grensstraat
Oevel: Nijverheidsstraat
Oosterwijk: Kerkhofstraat
Tongerlo: Abdijstraat
Voortkapel: Kloosterstraat
Westerlo: Sint-Lambertusstraat
Zoerle-Parwijs: Zandstraat
Wijnegem
Wijnegem : Turnhoutsebaan 450a
Willebroek
Willebroek: Dendermondsesteenweg
Blaasveld: gelegen aan de Mechelsesteenweg en Wouters Lefebreplein
Tisselt: Kerhoflaan
Heindonk: Dorpsplein
Wommelgem
Kerkhof Kandonklaar: Fortbaan
Kerhof Centrum: Sint-Damiaanstraat
Wuustwezel
Centrum: Dorpsstraat (achter de Kerk)
Loenhout: Brechtseweg (tussen huisnummers 60 en 64)
Wuustwezel-Gooreind: Mansionstraat (einde straat rechts)
Wuustwezel-Gooreind: Kerkplaats (achter de Kerk)
Wuustwezel-Gooreind “nonnenkerkhof”: Bredabaan 737
Zandhoven
Zandhoven: Schriekweg
Pulderbos: Patrijzenlaan
Pulle: Maalderstraat
Massenhoven: Kerkstraat
Viersel: Beemdstraat
Zoersel
Zoersel: Schoolstraat
Sint-Antonius: Emiel Vermeulenstraat
Halle: Vogelzang
Zwijndrecht
Kerkhofstraat
Burcht: Zwijndrechtsestraat