Inox grafzerkenAl mogelijk vanaf 3.250,-

Juist de metaalkleur geeft inox grafzerken een fraaie, jonge en moderne uitstraling. Nieuwe bewerkingstechnieken maken de fijne bewerkingen die voor toepassing van inox op een grafzerk noodzakelijk zijn mogelijk.

Over de collectieInox grafzerken

Inox is heel erg geschikt voor het gebruik in grafzerken. Het geeft niet alleen een fraai en eigentijds resultaat, het is ook nog eens goed bestand tegen weer en wind.

Hier vindt u veel voorbeelden van inox grafzerken en mogelijke decoraties en daarnaast kunnen we op basis van uw wensen een compleet nieuw ontwerp maken.

Combinatie materialen

sierlijk geplaatste vlinders van inox

Het monument bestaat uit een fraaie combinatie van inox, glas en natuursteen. De roestvast stalen vlinders, die symbool staan voor de vrijheid, zijn sierlijk geplaatst op pinnen van inox.

Het glas van de grafzerk is volledig gematteerd, waardoor deze minder vatbaar is voor het beeld in de omgeving.

De combinatie van materialen geeft het monument een bijzonder fraaie uitstraling.

Collage van foto’s

bijzonder en veelzeggend

Mooi en moderne inox grafzerk waar een fotocollage op glas is geplaatst tussen 2 inox zuilen. De graflantaarns in de zuilen zorgen voor een speciale sfeer tijdens de donkere periodes.

Het plaatsen van meerdere foto’s geeft een goed beeld van hoe iemand was, waar hij of zei voor stond. Een fotocollage is te plaatsen op vele manieren, we laten u graag de mogelijkheden zien en u kiest precies wat u mooi en passend vindt.

Watersnijden

belettering in inox

Een zorgvuldig gerichte waterstraal brengt de tekst of afbeelding in het inox aan. De tekst wordt als het ware uit het materiaal gesneden.

In onze inspiratietuin ziet u een groot aantal voorbeelden, waarbij we deze techniek hebben toegepast op verschillende modellen grafzerken.

Schoonheid is de kunst van combineren

wij begeleiden u naar een passende keuze

Iedere grafzerk is uniek en vereist ander materiaal. Het juiste materiaal dient gekozen te worden voor het juiste monument. Niet ieder materiaal is namelijk geschikt voor ieder monument.

Bij het maken van de juiste keuzes komt onze jarenlange ervaring goed van pas. Wij begeleiden u naar een passende keuze door u vele voorbeelden te laten zien.

Persoonlijk ontworpen

motorcrosser vanuit een foto

Naast het assortiment van grafaccessoires dat u ziet in onze showroom en inspiratietuin, bieden wij u ook de mogelijkheid om een decoratie persoonlijk te laten ontwerpen.

De motorcrosser is op aanvraag van de nabestaanden door ons grafisch team nagemaakt van een foto. In dit geval is de decoratie uitgevoerd in inox. U kunt ook kiezen voor glas, cortenstaal, brons, natuursteen of bijvoorbeeld hout. Precies wat u mooi en passend vindt.

Natuurstenen zuilen

graflantaarn ingebouwd

Monument met een compositie van drie zuilen. In de laagste zuil is een inox lantaarn opgenomen.

Het opschrift is eerst gezandstraald en vervolgens ingeschilderd. Op de band van inox is een persoonlijk opschrift aangebracht.

Het gedenkteken is zoals al onze gedenktekens in verschillende soorten en kleuren natuursteen te realiseren.

Zuilen van gehakt natuursteen

sedum grafbeplanting

Deze grafzerk van van gehakt natuursteen bestaat uit drie zuilen. Om de zuilen is een inox band bevestigd.

Sedum is als grafbeplanting de meest ideale plantensoort. Sedum is een vetplant en een bodembedekker die het hele jaar in wisselende gedaanten mooi blijft. Bovendien wordt dit plantje niet gegeten door konijnen.

Zuilen gedenkteken

hoe u dat wilt

We maken het zuilengedenkteken precies hoe u dat wilt en mooi vindt. U kunt een inox-band, foto’s of bijvoorbeeld decoraties toevoegen.

De zuilen zijn uit te voeren in verschillende kleuren en soorten natuursteen. De belettering kan worden gezandstraald en ingeschilderd of bijvoorbeeld uitgevoerd worden in brons of inox.

Inox grafzerk

siervolle band vanuit het opschrift

Mooi en harmonieus gedenkteken waar het opschrift en de foto is geplaatst op 2 glazen letterplaten die elkaar overlappen.

De siervolle inox-band loopt fraai vanuit het opschrift rond de letterplaten door over het liggende gedeelte.

Inox grafzerken

altijd slagen voor een passend monument

Omdat alles mogelijk is, slaagt u altijd voor een mooi en passend gedenkteken.

We houden rekening met uw budget. Tijdens het ontwerpen maakt u uw wensen kenbaar en worden deze direct toegepast in het ontwerp. We houden daarbij altijd rekening met uw budget. Samen met u ontwerpen we een mooi en persoonlijk gedenkteken dat u aanspreekt.

Toevoegen van accessoires

persoonlijk monument

Door toevoeging van een grafaccessoire maakt u een grafmonument nog persoonlijker. We hebben een groot assortiment accessoires van RVS.

Heeft u zelf persoonlijke wensen? Onze ontwerpers laten u graag zien wat er op basis van uw ideeën mogelijk is.

Vraag prijsinformatie aan

Grafmonument met RVS accessoire

persoonlijk en op maat ontworpen

Deze bijzondere eigentijdse grafsteen is gemaakt van natuursteen, hout, glas en rvs. Op het glas, met antraciet kleur, is de naam met mooie letters aangebracht. Daarnaast is een model van een klassieke auto in rvs op het glas bevestigd. Als extra persoonlijk element is er een tweede glasplaat toegevoegd met daarop een foto.

Persoonlijk ontwerp

grafzerk inox

Een persoonlijk monument zegt iets over de overledene en roept herinnering op. We ontwerpen samen met u een mooi monument, waarbij we door de juiste materialen toe te passen het monument de uitstraling geven die zowel goed bij u als bij de overledene past.

Samen met u realiseren we een mooi gedenkteken en een fijne plaats om naar toe te gaan.

Natuurlijke uitstraling

combinatie met inox

De grafzerk bevat veel elementen van inox, vlinder, een graflantaarn, omranding en de belettering.

Door het toepassen van een natuurlijke grafbedekking in combinatie met de zwerfsteen heeft het monument een natuurlijke uitstraling gekregen.

De foto’s maken het monument extra persoonlijk.

Symbolen op het graf

wat ziet u zelf?

Door het toepassen van symbolen creëert u een persoonlijke sfeer op het monument.

Het meest belangrijk is natuurlijk wat u zelf in een bepaald symbool ziet en welke betekenissen u hieraan geeft. Juist dat maakt het zo persoonlijk.

Toepassing van inox

meer voorbeelden in onze inspiratietuin

Toepassing van inox op een grafzerk kan op een groot aantal manieren. Op onze website treft u een groot aantal voorbeelden van deze toepassingen.

In onze inspiratietuin en showroom in Elst hebben wij nog veel meer voorbeelden beschikbaar die ook als uitgangspunt voor een ontwerp kunnen dienen; eventueel aangepast aan uw persoonlijke wens.

Veranderen voorbeelden

vrijblijvend ontwerp

Ziet u een monument wat u mooi vindt, maar waar u eigenlijk toch nog graag iets aan wilt veranderen?

Wij maken geheel vrijblijvend een schetsontwerp van uw ideeën en wensen. Meer informatie over een vrijblijvend schetsontwerp.

Inox grafzerken

de mogelijkheden zijn oneindig

De mogelijkheden voor het ontwerpen van inox grafzerken zijn oneindig. We combineren het inox met verschillende andere materialen om een gepast gedenkteken te realiseren.

Hierdoor kunnen wij u de garantie bieden dat u altijd zult slagen voor een bijzonder en persoonlijke grafzerk.

Kleurgebruik

we geven u advies

Door het gebruik van toepasselijke kleurrijke details geven we het monument een eigen sfeer.

Tijdens een persoonlijk gesprek schets onze creatieve ontwerper voor u een uniek en persoonlijk gedenkteken. Samen met u ontwerpen we een mooi en persoonlijk gedenkteken.

Silhouette in inox

persoonlijk gedenkteken inox en glas

Bij het ontwerpen van een gedenkteken met een silhouette gebruiken onze ontwerpers een persoonlijke foto als uitgangspunt.

Toepassing van inox

accessoires, letterplaat of omranding

We passen vaak inox toe omdat dit een degelijk materiaal is wat ook nog eens veel mogelijkheden biedt.

We printen met laserstralen elke gewenste afbeelding of tekst op het inox. Ook is het mogelijk om letters of vormen uit het inox te snijden. Een zorgvuldig gerichte waterstraal brengt een tekst of een afbeelding in het inox aan.

Vlinders

veel toegepast

De vlinder staat symbool voor de onsterfelijke ziel en de kortstondigheid van het leven. Dit vanwege zijn teerheid en korte levensduur.

De vlinder staat ook symbool voor de drie fases die de menselijke ziel doorloopt: leven, dood en wederopstanding.

Gepolijst natuursteen

blauwe glasblokjes

Dubbele grafzerk met een band van roestvast staal. Als grafbedekking is er gekozen voor blauwe glasblokken die worden vergezeld door drie inox vlinders.

De inox-band omarmt de letterplaat en symboliseert liefde en verbondenheid.

Verdeling van de letters

wij maken het voorstel gratis voor u

De verdeling van de letters in de juiste grootte en positie ten opzichte van elkaar wordt ook wel compositie genoemd.

Door middel van een beletteringsvoorstel maken wij het voor u beeldend. U ziet dan hoe het monument eruit komt te zien en kunt alles nog eens goed overdenken.

Voorbeelden in het echt bekijken en gratis ontwerp

In onze monumententuin met grafzerken ziet u alle voorbeelden in het echt. Natuursteen, glas, inox, cortenstaal, brons. Rustig en ongestoord rondkijken en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen.

Het samenstellen van gepast monument met de juiste uitstraling doen wij samen met u. Onze creatieve ontwerper maakt geheel vrijblijvend en gratis voor u een ontwerp.

Onderhoud van inox

eenvoudig reinigen met water

Gebruik op inox geen chemische of schurende middelen. Dit geeft krassen en kan bovendien de beschermende laag van het inox aantasten.

U kunt inox eenvoudig reinigen met water en desgewenst kunnen wij een speciale reinigingsset voor inox meeleveren.

Moderne grafzerk

band van inox

Modern vormgegeven grafzerk die is vervaardigd uit één stuk natuursteen.

Het persoonlijke opschrift, evenals de decoratieve band, zijn uitgevoerd in inox. De spreuk is in het natuursteen gezandstraald en vervolgens ingeschilderd.

Tekst diapositief gezandstraald

gepolijst inox

Het inox is gepolijst afgewerkt waardoor er een prachtig beeld ontstaat van de omgeving. Door de tekst diapositief te zandstralen blijft deze helder en transparant.

Een van de voordelen van glas en inox is de hoge duurzaamheid. De grafzerk zal er nog tientallen jaren hetzelfde uitzien.

Gelaserde foto in inox

band van inox

Moderne grafzerk waarbij natuursteen, glas en inox zijn toegepast. Om de glazen letterplaat is een band, met tekst, van inox geplaatst. Op het liggende gedeelte ziet u een gelaserde foto en een glasplaatje met een spreuk.

Met behulp van een laser kunnen afbeeldingen, decoraties en zelfs foto’s zeer nauwkeurig op het inox worden aangebracht. U kunt bijvoorbeeld ook denken aan een silhouet van de overledene, afbeelding van een hobby of een plaatje wat het karakter van de overledene beschrijft.

Vanuit een voorbeeld

aanpassen of combineren

Aanpassen – Elk voorbeeld passen wij aan hoe u dat wilt
Combineren – U kunt details van verschillende monumenten met elkaar combineren

Een grafzerk uit onze selectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ is goed betaalbaar en vervaardigd uit de allerhoogste kwaliteit natuursteen. Onze grafzerken staan opgesteld in onze inspiratietuin en showroom in Elst. U van harte welkom om de grafzerken in het echt te bekijken.

inox kruis

voor een blauwe medaille van glas

De speciaal gesmolten medaille van blauw glas geeft de grafzerk een frisse aanblik. Tevens krijgt de grafzerk een eigentijds en persoonlijk karakter. Het is goed mogelijk om de vloer van het monument een bijpassende graflantaarn van inox te plaatsen.

Accessoires uitzoeken doet u in onze showroom. Graflantaarns, kruisjes, beeldjes, grafkunst…, meer informatie over onze showroom.

Silhouet in inox

er is veel mogelijk

Met inox is veel mogelijk. Op deze grafzerk is het silhouet van een gezicht verwerkt, hierdoor krijgt de grafzerk een heel bijzonder, exclusief en persoonlijk uiterlijk.

Ons grafisch team maakt het silhouet voor u na vanuit een foto.

Creativiteit en degelijkheid

mooie en bijzondere gedenkteken

Een van de specialiteiten van Den Hollandsche is de combinatie van creativiteit en degelijkheid.

Het uitwerken van persoonlijke ideeën en een degelijk advies leidt tot mooie, persoonlijke en heel bijzondere gedenktekens.

Oriënteren grafzerken

monumenten in het echt bekijken

In onze inspiratietuin staan ruim 600 verschillende voorbeelden van grafzerken in een natuurlijke omgeving opgesteld. U kunt zich heel aangenaam en ‘snel’ oriënteren op de mogelijkheden en geschikte toepassingen.

De monumenten kunnen gebruikt worden als uitgangspunt om bijvoorbeeld een band, strip of accessoires van inox toe te passen. Geheel vrijblijvend maken wij voor u een ontwerp zodat u goed inzicht krijgt hoe het monument er uit komt te zien.